fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Na het succes van de middag over bindings- en verlatingsangst gaan we nu in kleine setting verder de diepte in. Het is een vervolg op de middag op 27 mei, maar is ook los te volgen.
 
Onderzoek wat jou weerhoudt een volgende stap te maken, in je relatie of op weg ernaartoe. Zeker in liefdesrelaties herhalen we vaak de patronen die we van huis uit kennen. Wat heb je te doen of te láten om de liefde echt een kans te geven?
 
Deze avond kijken we naar de systemen van 2 vraagstellers. Er is plek voor 10 representanten, die figureren in de opstelling van de vraagstellers. Dit is vaak net zo leerzaam als een vraag stellen omdat je je zult herkennen in de vragen.
 
 
*Wat zijn familieopstellingen?*
 
Vaak zien we problemen in ons dagelijks leven als iets wat op zichzelf staat: Dat bedrijf vindt je niet leuk genoeg, die relatie gaat uit, dingen lopen niet zoals je graag zou willen enzovoorts.
 
In het Systemische Werk gaan we er juist vanuit dat bijna niets toeval is. Dat we ervaringen uit onze kindertijd eigenlijk steeds weer opnieuw creëren en tegenkomen. Zolang we deze patronen niet doorzien blijven ze terugkomen.
 
Door middel van Opstellingen krijg je weer zicht op deze vroegere patronen en kan je oude pijn verwerken en nieuwe invulling geven aan je leven in het hier en nu. Er vindt heling plaats en er ontstaat ruimte voor iets nieuws.
 
Met (familie)opstellingen werk je met representanten: mensen die je neerzet en iets of iemand representeren. Je zet dus jouw innerlijke beeld neer in de ruimte. Zo kan je op een afstandje naar jouw innerlijke beeld kijken. Op onverklaarbare wijze gaan de representanten dingen ervaren die jou verder helpen met jouw vraag.
 
*Waarom?*
Als je met een thema bezig bent waar je meer helderheid in wil krijgen kan je een vraag stellen. We gaan met de groep aan de slag met jouw vraag. Dit kan een vraag rondom je familie zijn, maar ook over relaties, werk, geld of missie/doel in je leven.
 
Wellicht heb je wel helemaal geen vraag, of vind je het nog te spannend. Dan kan je ook als representant komen. Dan kan je ervaren hoe het is om in een opstelling te staan en hoe het is om dingen te voelen die niet van jou zijn. Ook voor representanten werken opstellingen vaak helend omdat ze zich herkennen in de situaties van anderen.
 
**Praktische info:**
 
Karunika Center
Meerhuizenplein 11 & 38
1078 TB Amsterdam
 
Donderdagavond 5 juli
Inloop: 19.00
Workshop: 19.30 – 22.30
 
Kosten:
Vraagsteller: 50,-
Representant: 15,-
 
 
Er is in totaal plek voor 2 vraagstellers en 10 representanten. Wil je me een mailtje sturen (jori@velthoven.nl) als je een vraagstellerskaartje hebt gekocht? Dan hebben we nog wat vragen vooraf.