fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Heb jij last van faalangst en verlang je naar meer zelfvertrouwen? Dan verwelkom ik je graag bij deze supportgroep waarbij je, in een veilige setting en met gelijkgestemden, leert hoe je op een juiste manier met je onzekerheid en perfectionisme om kunt gaan. Tijdens vier bijeenkomsten ga je op een laagdrempelige en speelse manier de kracht van kwetsbaarheid ervaren en ontdekken hoe je jouw angst in kunt zetten als tool voor transformatie!
 
Je begrijpt hierna beter hoe je de kern van je angst kan overwinnen, je (zelf)vertrouwen heeft een boost gehad en je zal hierdoor minder stress gaan ervaren bij gebeurtenissen die onzekerheid oproepen.
 
♡ DOOR WIE ♡
 
Mijn naam is Felicity Giovanna en het is mijn prachtige missie om ondersteuning te bieden aan jongeren die weer bewust in liefdevolle verbinding willen komen met hun ware zelf. Ik wil inspireren en motiveren om ons prachtige licht binnenin te (her)vinden en voluit te laten schijnen op de wereld. Met als doel een gelukkig leven geleid vanuit het hart.
 
Na 2,5 jaar als radiopresentatrice/dj bij de NPO te hebben gewerkt, heb ik in 2017 besloten om mijn hart te volgen en te gaan voor een toekomst in de maatschappelijke sector. Ik ben opgeleid bij Sonnevelt tot gecertificeerd mental coach en tegenwoordig werk ik met veel passie in een jeugdkliniek voor jongeren met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen. Daarnaast begeleid ik supportgroepen rondom thema’s van zelfversterking in samenwerking met Driven Nederland.
 
♡ PRAKTISCHE INFORMATIE ♡
 
Data: Drie opeenvolgende woensdagavonden (13, 20 en 27 november), de vierde avond staat wordt gepland in de eerste of tweede week van december in overleg met de groep.
 
Tijden: De sessies duren twee uur van 19.30 tot 21.30 (met inloop vanaf 19.15 en uitloop tot 21.45).
 
Waar: Power Coaching, Essebaan 38, 2908 LK Capelle a/d Ijssel (op loopafstand van treinstation Capelle Schollevaar).
 
Entree: gratis (de avonden worden gefinancierd door Driven Nederland en zijn daarom kosteloos voor jou).
 
Aanmelding: Om genoeg persoonlijke aandacht en begeleiding te kunnen garanderen, is er ruimte voor maximaal 12 deelnemers per sessie. Vooraf aanmelden is gewenst en kan door een mailtje te sturen naar felicitygiovannao@gmail.com. Voor een optimaal resultaat en het creëren van een groepsgevoel, is het aan te raden om op alle avonden aanwezig te zijn, maar je bent ook welkom om een losse sessie bij te wonen.