fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

PINK PUJA
Tantrische ritueel door Daya Vidya

Een Puja is een ritueel waarmee hindoes hun godheden vereren. Een pink puja is een tantrisch ritueel waarbij we het goddelijke in elkaar gaan erkennen en eren via onze zintuigen. Sensualiteit is een expressie van onze levensenergie en een natuurlijke staat van zijn. We bieden via pink puja een veilige haven aan waar je deze volheid van zijn kan ervaren bij jezelf en met elkaar.

Je wordt uitgenodigd om met iedereen te verbinden maar je kan ook de hele avond bij één partner blijven om deze ene connectie te verdiepen. In ieder geval zul je dieper in je lichaam zakken en je zintuigen op een speelse en sensuele manier kunnen ervaren. Je betreedt een wereld van visueel genot, heerlijk aroma en sensuele aanraking. Je neemt een duik in jouw authentieke zelf terwijl je bewustzijn verruimt en je lichaam vertelt over wie jij bent.

We vragen aan jou om je grenzen aan te geven en te respecteren. Zowel de grenzen die je zelf voelt als de grenzen binnen jouw partner relatie. Tijdens de pink puja houden we onze kleren aan en blijven we weg van seksualiteit. Er is niets mis met seksuele gevoelens natuurlijk maar we gaan er deze avond gewoon even niets mee doen. Dit geeft de veiligheid om samen te exploreren.

Heerlijke chocolade, gedroogd fruit, geurende olie, prachtige bloemen, zachte muziek en andere verrassingen zullen de ervaring versterken en jouw zintuigen prikkelen. Kom en geniet van deze “body, mind and heart-blowing” ervaring. Eer samen met ons de God en Godin in jou met al je zintuigen

OVER DAYA VIDYA

Mijn naam is Daya, ik sta voor een leven waarin verbinden, vrijheid en overvloed de wegwijzers zijn naar meer vervulling. Ik begeleid workshops rondom knuffelen en biedt sleutels naar meer intimiteit. Deze sleutels zijn bijvoorbeeld verbinden met jezelf, het aangeven van je grenzen en leren te vertrouwen. Dit na vele reizen en een studie als gezinswetenschapper. Deze keer ben ik uitgenodigd door Eigentijdse Jongeren om een Pink Puja te begeleiden. Het is echt een prachtig ritueel waarbij we diep in de verbinding gaan en genieten van de overvloed die we elkaar te bieden hebben.

PRAKTISCH

Tijd: inloop vanaf 19:00, workshop start om 19:30. Eindigt om 22:30.
Datum: vrijdag 15 december
Locatie: Tai Chi School, Kerkstraat 441
Kosten: 15,00 (graag contant en gepast meenemen)
Aanmelden via info@eigentijdsejongeren.nl
Leeftijd: 18-39

 

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/180907642463024/