fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Eind deze maand is het weer zo ver! Maandag 26 september starten we ons nieuwe seizoen verbindingsavonden in Club Lite. De prachtige Myrthe van den Kieboom bijt het spits af met haar workshop Play with Fear, waarin we, zoals de workshoptitel al doet vermoeden, gaan spelen met onze angst. Spannend!!

We kijken er naar uit jullie weer te zien. Tot maandag de 26e!

Play with Fear!

FEAR = Fake Evidance Acting Real

We kunnen ons voor van alles bang en onzeker voelen. Het kan zo realistisch, zo echt aanvoelen. Je kunt er helemaal in geloven. Maar in hoe ver is dit ook ECHT op de waarheid gebaseerd?

Angst kan iets goeds zijn. Het maakt je scherp en alert. Maar in hoe verre laat jij je geluk er van af hangen?

In deze workshop gaan we kijken naar onze angsten. We gaan onszelf prikkelen met verschillende oefeningen om onze angsten te verwelkomen. Om te voelen, te zien en te horen wat het met ons doet. De kwetsbaarheid, de spanning en ook zeker de fun er van te ervaren!

Ik wil je uitnodigen om te komen spelen met …… angst 
Over Myrthe van den Kieboom: ‘’Mijn naam is Myrthe van den Kieboom, 22 jaar, geboren en getogen in Eindhoven en sinds kort wonend in Utrecht. Mijn passies zijn dansen, theater en mensen begeleiden in hun weg naar steeds meer zelfliefde. Door heel Nederland treed ik op en geef ik workshops.

Play with Fear is ontstaan doordat ik een tijd terug zelf diverse angsten ervaarde.

Vooral angst voor de toekomst, het onbekende. Wat gaat er allemaal gebeuren? Ben ik wel goed genoeg? Gaat het me wel lukken? En hoe zit het met de liefde?

Ik kwam een beetje vast te zitten. Ik hoorde de zin FEAR = Fake Evidence Acting Real van een wijze man. Dit opende mijn ogen. Ik was bang voor dingen die zo echt voelde maar niet echt waren. Ik besloot me niet langer te identificeren met mijn angsten. De angst als een ander te beschouwen dan mijzelf. En mezelf iedere keer blijven uitdagen om te kiezen voor vertrouwen en het volgen van mijn passies.

Graag wil ik je uitnodigen om samen met onze angsten te gaan spelen.’’

Programma

19:00 Binnenloop
19:30 Workshop: Play wit Fear door Myrthe van den Kieboom
22:30 Nog even napraten met een kopje thee

Eigentijdse Jongeren

De Eigentijdse Jongeren willen een nieuwe wereld scheppen waarin authentieke verbinding mogelijk is. Samen met jou vormen we een gemeenschap die verbindende evenementen organiseert voor jonge mensen in Nederland. De avonden bieden een thuis waar je jezelf kunt verkennen, en ruimte en ondersteuning is om jouw wijsheid te delen. Voor bewuste jonge mensen van 18-39 jaar!

Reis door de zeven chakra’s

In deze avonden nemen we je mee op een reis door de zeven chakra’s, deze staan voor zeven verschillende aspecten van jezelf. Elke week zal een ander aspect van je op de voorgrond treden zodat je jezelf en de ander van daaruit kunt ontmoeten. Je krijgt hierbij de ruimte om deze verschillende aspecten van jezelf te ontdekken en in verbinding met anderen te verkennen.

Voor de komende weken hebben we weer een mooi programma voor jullie samengesteld, het programma voor de komende weken:

Maandag 3 oktober – Tantra door Wendy van Bliss Your Body
Maandag 10 oktober – Stoeiworkshop door Sebastiaan van der Made
Maandag 17 oktober – Connective Dance door Kees Schenk & Jim Landman
Maandag 24 oktober – Authentic Relating door Roald Penning
Maandag 31 oktober – Start nieuwe Driven serie!!

Het zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven!

Liefs,

De Eigentijdse Jongeren

 

Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/1381276255219251/