fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Lieve PLAY en EJ wandelaars,
 
Op zaterdag 14 januari organiseren PLAY & Eigentijdse Jongeren een Nieuwjaars wandeling om onze groepen weer bij elkaar te brengen. Dit gaan we doen tijdens een prachtige wandeling in de bossen van Zeist.
 
Tijdens de wandeling is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan, te inspireren en geïnspireerd worden, gezamenlijk te mediteren, te spelen, en natuurlijk te genieten van de omgeving.
 
We gaan vast lekker ergens zitten en wat snacken, dus neem allemaal wat lekkers mee om te delen en voor tussendoor!
We verzamelen om twee uur bij de kruising Breullaan en Arnhemsebovenweg. Dit is een kleine 10 minuten lopen vanaf het station Driebergen-Zeist. Om de hoek zijn genoeg parkeergelegenheden (gratis) in de Prinses Margrietlaan. Er zijn verder geen kosten aan dit evenement verbonden. De eindtijd staat niet vast maar is ook voor iedereen zelf in te vullen….voel je vooral vrij 🙂
 
Vanaf 12:00 verzamelt Kees (EJ) op station Zeist, vanaf 12:30 lopen we dan met een groep van Station Driebergen-Zeist naar de het verzamelpunt waar Florien staat te wachten. Daar starten we rond 12:40 de wandeling. De wandeling is ongeveer 5 km.
 
Deze wandeling is bedoeld voor mensen van mensen van 16-45 jaar.
 
Heb je nog vragen stuur dan een berichtje of bel naar één van de organisatoren Kees Schenk (0640025133) of Florien Kortenhorst (0624145093).
 
Veel liefs en hopelijk tot dan!
 
Hartelijke groeten,
Florien Kortenhorst & Kees Schenk
PLAY & Eigentijdse Jongeren