fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Tijdens deze workshop “Your Playful Inner Child’ neemt Claire je mee naar je kinderlijke speelsheid middels dans, theatrale interactie en stemexpressie. Word weer kind en speel!
 
We gaan ons lichaam verkennen vanuit verwondering. Wat kan het, hoe bewegen je ledematen, tot welke dieren/wezens kun je transformeren? Welke geluiden komen er in je op en wat gebeurt er als je het denken laat en je impulsen volgt?
 
We zullen met improvisatie werken en luisteren naar onze binnenwereld. Vanuit meditatie en gronding in jezelf leer je authentiek te reageren. We zullen naast dans- en theatrale improvisatie ook werken met jabbertaal (je eigen fantastietaal) en stem.
 
Ook is er vrije speelruimte waarin je met andere ‘kinderen’ kunt spelen. Daag jezelf uit je eigen grenzen te verkennen, verleggen, te spelen met jezelf, met anderen en met de ruimte om je heen! Wees matroos of kapitein op het Odessa-schip en voer jezelf naar hoge speelse winden in je eigen fantasie!
 
OVER CLAIRE
Dans is al mijn hele leven mijn grootste passie en uitlaatklep. Daar is de laatste jaren een grote liefde voor theater bij gekomen – met name theaterimprovisatie & clownerie.
 
Wat word ik blij van weer kind mogen zijn! De vreugde die ik ervaar wil ik graag aan anderen doorgeven. Plekken als Ecstatic Dance, PLAY & Eigentijdse Jongeren hebben mij zoveel geleerd over opnieuw leren voelen en toeschouwer leren zijn van mijn eigen binnenwereld.
 
Binnen dans en theater heb ik ervaren dat ik al mijn emoties kan verwelkomen en er expressie aan kan geven. Hoge pieken en diepe dalen, rauwe emoties en luchtige speelsheid. Wat vind ik het mooi om te zien wat er allemaal mag ontstaan als we onszelf toestaan ons hierin te uiten!
 
Een paar reacties van vorige deelnemers:
 
Bjorn Roos: ‘grensverleggend….speels….humoristisch….lekker in mijn kindenergie.’
 
Shiri: ‘ik heb veel gelachen en heb dingen op speelse en plezierige wijze geleerd die ik in het leven met succes heb kunnen toepassen! Ik kan het dan ook zeker aan velen aanraden.’
 
Michiel: ‘Claire geeft mensen de ruimte om helemaal zichzelf te zijn en de oefeningen die ze heeft bedacht zijn leuk, speels en soms zelfs hilarisch! Echt een aanrader als je op het vlak van expressie los wil komen!’
We kijken ernaar uit de 23ste samen te spelen!
 
Praktisch:
Locatie: Odessa, Veemkade 259, Amsterdam
Tijd: 12.30 tot 16.30 (workshop start om 13.00)
Leeftijd: 18 – 39 jaar
Tickets verkrijgbaar aan de deur (pin of cash)
Toegang: 15 Euro
(of 22,50 Euro inclusief Ecstatic Dance & Spa dek met 50% korting)
Veganistische maaltijdsoep: 5 euro
Parkeertip: gratis parkeren bij Zamenhofstraat, vandaar met de pont naar Azartplein.