fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
5 februari vervolgen we de serie verbindingsavonden met de workshop Playing with your inner Fire. Jeroen en Roos nemen je mee in een onderzoek naar je innerlijk vuur, aan de hand van speelse partner- en groepsopdrachten. We werken met lichte én donkere kanten: het hele spectrum van angst tot vertrouwen komt in de workshop aan bod.
 
 
MANIPURA / VUUR
 
Gekoppeld aan deze avond is het derde chakra, manipura. Voor ons heeft dit chakra te maken met (zelf)vertrouwen, je kracht, en wat je van jezelf laat zien.
 
Vuur, verbonden aan dit chakra, staat ook voor transformatie: Hoe kan je blijven transformeren en meegaan met je natuur, die uitgaat van continue verandering? Hoe leren we dynamisch te zijn en mee te gaan met de flow – ook als deze niet aan onze wensen of verwachtingen voldoet? En wat kom je hierin tegen bij jezelf?
 
 
ANGST en VERTROUWEN
 
In de workshop gaan we je innerlijk vuur aanwakkeren. Hierbij kan je in verbinding komen met angsten die je tegenhouden om jezelf te zijn, jezelf te uiten. Dit kan weer boosheid of verdriet oproepen. Door licht te werpen op deze kant van onszelf kunnen we deze emoties en de bijbehorende patronen leren omarmen.
 
In de workshop bieden we ruimte om opgebouwde energie rondom dit thema te laten gaan. De ontstane ruimte gaan we vullen met vertrouwen, in onszelf en van de tribe. We willen werken aan een gedragen basis om jezelf te laten zien en gezien te worden. Je innerlijk vuur de ruimte te geven om te zijn.
 
 
OVER JEROEN EN ROOS
 
Roos en Jeroen vormen sinds het EJ Festival afgelopen zomer een workshopduo: ze gaan beide uit van een ‘JA!’ tegen het leven, en komen hierdoor samen of alleen vaak in speelse, avontuurlijke, en soms uitdagende situaties. Een ander aspect wat ze verbindt is hun diverse achtergrond en interesses: het zijn wetenschappers, docenten, sporters, workshopgevers en verbinders. Waar ze elkaar aanvullen is in de yin-yang verhouding tussen chaos en structuur.
 
Al hun ervaring nemen ze mee in hun workshops, waarmee ze hun deelnemers willen verrassen, uitdagen en op een speelse manier dingen over het leven willen laten ontdekken.
 
PROGRAMMA
 
Maandag 5 februari
19:00 Binnenloop
19:30 Playing with your inner Fire, door Jeroen Snijdewint en Roos ten Have
22:30 Bijkomen en napraten met een kopje thee
Entree: 10 euro (alleen deurverkoop, contant)
Gratis thee en water
 
EIGENTIJDSE JONGEREN
 
De Eigentijdse Jongeren willen een nieuwe wereld scheppen waarin authentieke verbinding mogelijk is. Samen met jou vormen we een community die verbindende evenementen organiseert voor jonge mensen in Nederland. De avonden bieden een thuis waar je jezelf kunt verkennen, en ruimte en ondersteuning is om jouw wijsheid te delen. Voor bewuste jonge mensen van 18-39 jaar!
 
Ook voor de overige weken hebben we weer een mooi programma voor jullie samengesteld:
Woensdag 31 januari – Authentic Desire door Roald Penning en Deborah Scherz
Maandag 12 februari – Tantra: Love is in the Air door Wendy Doeleman
Maandag 19 februari – Connecting with your Voice door Elisenda Pujal en Eline van der Linden
Maandag 26 februari – Modern Sjamanisme: Energetische Verbinding & Bescherming door Kees Schenk en Joël van der Putten
 
Het zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven!
Stuur een mailtje naar info@eigentijdsejongeren.nl als je gebruik wilt maken van deze actie!
 
Liefs,
De Eigentijdse Jongeren