fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Op maandag 5 november gaan we heerlijk onder begeleiding van Justine de helende energie van Reiki ontvangen, en geven aan anderen. Versterkt door sound healing, gaan wij spelen deze helende energie en elkaar.
 
De workshop is open voor iedereen. Zij die al wel zijn ingewijd in het gebruik van Reiki hebben hier de gelegenheid om met andere healers deze vaardigheid toe te passen en voor mensen die nog niet zijn ingewijd is dit de perfecte gelegenheid om het eens te voelen, zowel als ontvanger en als gever!
 
Reiki is een Japanse techniek waarbij universele levensenergie gebruikt wordt om lichaam, hart en ziel in balans te brengen en zo de ontvanger van deze energie als een geheel te helen.
 
De energie is overal om ons heen, als een soort radiogolven, die je niet kan voelen of waarnemen, tenzij je bent aangezet op het juiste radiostation. Zo is de Reiki healer ook aangezet op de juiste frequentie en kan je dus daarmee de energie omzetten in iets dat wel waarneembaar is! Het is altijd een heerlijk gevoel de energie in jezelf te voelen stromen, maar haast magisch om te merken dat je er zelf ook mee kunt spelen op deze helende manier!
 
We zullen via meditaties en groepswerk spelenderwijs stapjes zetten richting onze eigen heling en groei. En het is open voor iedereen: van Reiki newbie tot ouwe rot. Wees welkom tijdens deze middag waarbij we met elkaar het helen zullen delen.
 
SOUNDHEALING & KLANKCONCERT
Met ervaren klanktherapeut en soundhealer Ilonka van Gog zal de energie waarmee we deze avond werken extra zuiver en krachtig zijn. Ze zal ons gedurende de avond begeleiden met klank en op het einde van de avond een klankconcert geven om los te laten en te ontspannen.
 
JUSTINE VAN WASSENAER
Justine is een Reiki Master die in haar praktijk Reiki inzet voor liefdevolle groei en transformatie van haar cliënten en studenten. Deze liefdevolle aandacht voor jezelf gaan we ook mee werken in deze verbindingsavond.
 
PROGRAMMA
Maandag 5 november
19:00 Aanvang
19:30 Reiki & Soundhealing door Justine van Wassenaer
22:30 Nog even napraten met een kopje thee
 
Entree: 12 euro (online) of 15 euro (deurverkoop)
Gratis thee en water
 
 
EIGENTIJDSE JONGEREN
De Eigentijdse Jongeren willen een nieuwe wereld scheppen waarin authentieke verbinding mogelijk is. Samen met jou vormen we een gemeenschap die verbindende evenementen organiseert voor jonge mensen in Nederland. De avonden bieden een thuis waar je jezelf kunt verkennen, en ruimte en ondersteuning is om jouw wijsheid te delen. Voor bewuste jonge mensen van 18-39 jaar!
 
Voor de komende weken hebben we weer een mooi programma voor jullie samengesteld:
 
Maandag 15 oktober – Knuffelworkshop door Wilrieke Sophia
Maandag 22 oktober – Mantra Cirkel door Healing Harmony
Maandag 12 November – Tantra: Sacred Sexuality door Joris van der Geest
Maandag 19 November – Astrologische opstellingen door Kees Schenk
 
Het zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven!
 
Liefs,
 
De Eigentijdse Jongeren