fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Ben jij klaar om de bestaande betekenis van seksualiteit los te laten?
Ben je benieuwd naar de essentie van seksualiteit, voor jou persoonlijk?
Deze workshop biedt in een veilige omgeving de ruimte voor zo’n onderzoek. Joris en Marrit nemen je mee op ontdekkingstocht langs de elementen van jouw seksuele energie.
 
Sacred sexuality gaat over de energetische verbinding tussen Shiva en Shakti, tussen aarde en universum, tussen jou en jezelf en tussen jou en de ander, die dan ophoudt de ander te zijn.
De workshop is opgebouwd uit tantra yoga, dans en een lange partnermeditatie, waarin we werken met seksuele energie en verbinding.
 
Tantra & EN@Odessa
Bij EN@Odessa creëren we een veilige ruimte waarin je ruimte krijgt jezelf te openen. We werken met seksuele energie, maar blijven weg van expliciete seks; er is geen naaktheid en geen aanraking van de genitaliën.
 
Een plek reserveren
Het aantal plaatsen voor deze workshop is beperkt. Je kunt een plaatje reserveren via de ticket link, dat is opgezet om te zorgen voor evenwicht tussen Shiva en Shakti. Er zijn daarom Shiva en Shakti tickets. Als je de partnermeditatie graag met een al vooraf bekende (gelegenheids)partner doet, kun je gezamenlijk een ticket kopen (Unity). Dit kan ook met een partner van hetzelfde geslacht.
 
Over Joris van der Geest
Joris kwam bij toeval met tantra in aanraking en werd gegrepen door de kracht van seksuele energie en de fragiele schoonheid van het bereiken van een ander bewustzijnsniveau. Sindsdien heeft hij kennis gemaakt met een breed palet aan wat tantra te bieden heeft, via verschillende docenten en facilitators. Met de workshop Sacred Sexuality wil hij deze ervaringen delen met anderen.
 
Over Marrit Bangma
Marrit is yogadocent en volgde daarnaast vele tantra cursussen en workshops. Wat Marrit in tantra trekt is de vrijheid die het met zich meebrengt en de verbinding die ontstaat met zowel haar eigen innerlijk leven als dat van anderen. Deze Sacred Sexuality workshop start Marrit met tantrische yoga om je lichaam te openen en bewustzijn en energie samen te brengen.
Praktisch:
Locatie: Odessa, Veemkade 259, Amsterdam
Tijd: 12.30 tot 17.00 (workshop start om 13.00)
Alle leeftijden
Tickets verkrijgbaar via de ticket link of
Indien nog beschikbaar aan de deur (pin of cash)
Toegang: 15 Euro
(of 22,50 Euro inclusief Ecstatic Dance & Spa dek met 50% korting)
Veganistische maaltijdsoep: 5 euro
Parkeertip: gratis parkeren bij Zamenhofstraat, vandaar met de pont naar Azartplein of voor 1 Euro bij Zeeburg P+R (in combinatie met tramretour).