fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Deze workshop biedt ruimte om wat er bij jou leeft op het gebied van seksualiteit, liefde en relaties bespreekbaar te maken en te onderzoeken.
– Ervaar jij onzekerheden als het gaat om seks, liefde, relaties, of je eigen lichaam?
– Of heb je diepe (onvervulde) verlangens?
– Een vonk, sprankeling, misschien wel diep weggestopt, die nu eindelijk eens naar buiten mag komen?
 
Dan is deze workshop voor jou.
Of je nu een wild dier bent in bed of maagd: jouw ervaringen, verlangens en verhalen mogen gehoord worden. Het maakt dus niet uit hoe ervaren je bent, of wilt zijn, of wat je (niet) hebt meegemaakt. Samen creëren we een veilige ruimte waarin we kunnen delen over juist die dingen die we doorgaans voor onszelf houden. Wordt vrijer in het uiten van je verlangens en behoeftes en ervaar hoe ze daarmee, na deze avond, ook steeds meer vorm kunnen krijgen in je leven.
Om vertrouwd met elkaar te raken beginnen we de avond met enkele eenvoudige contactoefeningen. Daarna is er een deel cirkel. Een veilige plek, waar alles welkom is, waar je erkenning en herkenning kunt vinden. Om de spits af te bijten zal ik mijn eigen verhaal met jullie delen. Daarna is de uitnodiging om, als je dat wilt, te delen wat er bij jou leeft.
Voor de duidelijkheid: we doen GEEN oefeningen waarbij je elkaar aan hoeft te raken.
OVER HYLKE
De afgelopen jaren zijn liefde en seksualiteit een steeds meer aanwezige rol gaan spelen in mijn leven, tot het punt dat ik er mijn werk van gemaakt heb. Ik ondersteun mensen in het vinden van meer vervulling en vrijheid in hun liefdesleven, met oog voor de kwetsbaarheid van dit persoonlijke en zo belangrijke thema. In mijn workshops bied ik een veilige setting waarin je jouw verlangens en onzekerheden kunt onderzoeken.
 
Zelf heb ik lange tijd moeite gehad met mijn seksualiteit, met contact maken met vrouwen, en alles eromheen. Tot mijn 25e had ik nog nooit met iemand gezoend, laat staan gevreeën of een relatie gehad. Bovendien had ik niet het idee dat ik daar echt met iemand over kon praten. Met de hulp van een therapeut en een intimiteitscoach kwam hier verandering in. Seksualiteit is nu echt onderdeel van mijn leven. In 2017 werkte ik mee aan het tv-programma Lauren en de Liefde. Ik deelde mijn verhaal met 200.000 kijkers en kreeg een hoop mooie reacties. Mensen herkenden iets van zichzelf in mijn verhaal. Dat inspireerde mij om deze workshop op te zetten.
 
Website:
 
TICKETS
 
Voel jij dat je hier bij wil zijn?
 
 
Ticketprijs: €15
 
 
OVERIGE INFORMATIE
 
Locatie: Tai Chi School
 
Adres: Kerkstraat 441, 1017HZ, Amsterdam
 
Aanvang: 19:00
 
Start workshop: 19:30
 
Einde workshop: 22:30
 
Er is plek voor maximaal 24 deelnemers. Dus meld je aan voor deze workshop. Vol = vol