fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Een avond over seksualiteit en alles wat het met zich mee kan brengen
 
-Ervaar jij onzekerheden als het gaat om seks, liefde, relaties, of je eigen lichaam?
-Voel je schaamte op dit gebied?
-Of heb je diepe (onvervulde) verlangens?
-Een vonk, sprankeling die nu eindelijk eens naar buiten mag komen?
-Leeft er iets in jou, misschien wel diep weggestopt, wat erom schreeuwt om gezien te worden?
 
Dan is deze workshop voor jou.
 
Of je nu een beest in bed bent, of maagd; deze avond is er ruimte voor die dingen die we normaal juist altijd voor onszelf houden. Samen creëren we een veilige ruimte waarin we kunnen praten over seks en intimiteit, onze diepste pijn en onze grootste geluksmomenten. Ervaar dat je niet alleen bent, in je verlangens en ook je onzekerheden. Vind herkenning en erkenning. Laat, als je wilt, jouw innerlijke vuur en sprankeling aan de wereld zien. Wordt vrijer in het uiten van je verlangens en ervaar hoe ze daarmee, na deze avond, ook steeds meer vorm gaan krijgen in je leven.
 
Om vertrouwd met elkaar te raken beginnen we deze avond met een aantal eenvoudige contactoefeningen. Daarna volgt er een deelcirkel. Een veilige plek, waar alles welkom is, met liefdevolle begeleiding en een goede balans tussen diepte en lichtheid. Om de spits af te bijten zal ik mijn eigen verhaal met jullie delen, daarna wil ik anderen de ruimte bieden om te delen wat er bij hen leeft. Voel je welkom met alles wat er bij jou speelt.
 
–Voor de duidelijkheid: we doen deze avond GEEN oefeningen waarbij je elkaar aan hoeft te raken.–
 
OVER HYLKE:
Zelf heb ik lange tijd moeite gehad met mijn seksualiteit, met contact maken met vrouwen, en alles daaromheen. Tot mijn 25e had ik nog nooit met iemand gezoend, laat staan gevreeën of een relatie gehad. Bovendien had ik niet het idee dat ik daar écht met iemand over kon praten. Daar is veel in veranderd. Via een therapeut en een intimiteitscoach kwam ik in aanraking met een heleboel mooie mensen en trainingen (zoals tantra en Biodanza) die mijn leven enorm veranderd hebben. Seksualiteit is nu echt onderdeel van mijn leven. In 2017 werkte ik mee aan het tv-programma Lauren en de Liefde. Ik deelde mijn verhaal met 200.000 kijkers door heel Nederland en kreeg daarop een hoop mooie reacties. Veel mensen herkenden iets van zichzelf in mijn verhaal. Dat inspireerde mij om deze workshop op te zetten.
 
 
TICKETS
 
Voel jij dat je hier bij wil zijn?
 
 
Ticketprijs: €15
 
 
OVERIGE INFORMATIE
 
Locatie: Tai Chi School
 
Adres: Kerkstraat 441, 1017HZ, Amsterdam
 
Aanvang: 19:00
 
Start workshop: 19:30
 
Einde workshop: 22:30
 
Er is plek voor maximaal 30 deelnemers. Dus meld je aan voor deze workshop. Vol = vol