fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Ervaar jij terughoudendheid in contact met anderen? Vind je het lastig om te voelen wat je wilt en daar voor te gaan? Vind je het spannend om je verlangens met anderen in contact te brengen? Merk je dat je jezelf terug houdt door beperkende overtuigingen? Verlang je naar meer vrijheid, vertrouwen en lef om je gut feeling te volgen in contact met anderen?
Dan is de kans groot dat de workshop Set You Free waardevol voor je is. Tijdens onze kindertijd hebben we geleerd ons te gedragen, terug te houden en aan te passen aan de gevestigde orde. Het vertrouwen op en handelen naar onze gutfeeling en natuurlijke impulsen is ondergesneeuwd geraakt tijdens onze weg naar volwassenheid.
 
Ben je genoeg braaf geweest? En is het tijd om je innerlijk leiderschap en vrije flow weer te hervinden op een volwassen gedragen manier, terwijl het kind in jou ook geleefd mag worden?
Verlang je naar
☆ Vrijheid om te spelen met spontane impulsen
☆ Het lef om te gaan voor wat je wilt in sociale situaties
☆ Daadkracht om jezelf in te brengen en jouw draai te geven aan een situatie
☆ Meer rust in je hoofd door hetgeen anderen van je vinden los te laten
☆ Het ervaren van een gevoel van ultieme vrijheid
 
Dan is de kans groot dat de workshop Set You Free is wat jij zoekt. Ben jij er klaar voor om jezelf vrij te maken van belemmerende overtuigingen en te kiezen voor een leven vol energie en vrijheid? Meld je dan nu aan voor Set You Free!
 
Over Florien EN Pieter
 
Florien richtte stichting PLAY Community op waar ontwikkeling vanuit vrijheid en verbinding centraal staan. Ze werkt als coach, energetisch therapeut, Stilte host, Ecstatic Dance Facilitator en geeft Tantric Healing. De combinatie van diepte, speelsheid, veiligheid en grenzen opzoeken tekenen haar werk.
 
Pieter is ervan overtuigd dat authentiek contact en lichamelijke expressie de wegen zijn naar innerlijke vrijheid. Hij verdient zijn groenten (eet momenteel geen brood) als coach en trainer bij Breekjaar, waar hij jongeren uitnodigt om vanuit verbinding met zichzelf en de ander in hun kracht te gaan staan. Daarnaast is hij oprichter van het mannenplatform ‘Mannenkracht’ en werkt hij als opgeleid ademcoach en mindfulness trainer.
 
PROGRAMMA
10:30-11:00 Aanvang
11:00-12:30 Workshop: Set Your Free! (Deel 1)
12:30-13:30 Potluck lunchpauze
13:30-15:00 Workshop: Set Your Free! (Deel 2)
15:00-15:30 Mini-break
15:30-17:30 Workshop: Set Your Free! (Deel 3)
17:30-18:00 Na relaxen en dan naar huis
 
PRIJS
Early Bird: €45 (t/m 22 mei)
Normale ticket: €55 (t/m 1 juni 21:00)
Deurverkoop: €60
 
SPECIALE DUO ACTIE: €80 (T/M 22 MEI)
 
Tickets zijn verkrijgbaar in de ticketshop:
 
Zijn de bovenstaande prijzen te hoog voor jouw budget? Maar wil je er toch graag bij zijn?
 
Stuur dan gerust een mailtje naar info@eigentijdsnederland.com met je motivatie waarom je er graag bij wil zijn en de reden dat de huidige ticketprijs niet haalbaar voor jou is. Van daaruit kunnen we dan zoeken naar een passende oplossing zodat je er als nog bij kan zijn.
 
Volg onze community op Facebook om op de hoogte te blijven van alle mooie en nieuwe events de komende tijd: