fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Heb je behoefte aan een moment om tot jezelf te komen in deze tijden? Om te verbinden met jezelf en in te tunen op een hoge vibratie met een groep gelijkgestemden? Wil je spiritualiteit integreren in je dagelijks leven?
Dan zijn de EJ meditatie avonden echt iets voor jou.
Tijdens deze wekelijkse online meditatie avonden voor Eigentijdse Jongeren ga je samen met een fijne groep gelijkgestemden afstemmen op het creëren van een nieuwe innerlijke balans.
De groepsenergie brengt je geborgenheid terwijl je contact legt met je innerlijke wereld en deze opent en afstemt op een hoge en zuivere frequentie die jou rust geeft en bescherming biedt.
Deze avonden worden begeleid door Serena Milada en Kees Schenk. Om en om zullen zij jou elke week van een meditatie voorzien waaraan jij op donatiebasis deel kunt nemen.
*OVER SERENA EN KEES*
Serena heeft als missie om mensen in hun kracht te zetten en de regie te laten herpakken over hun eigen leven. Een kernwoord dat in haar werk terugkomt is balans. In de meditaties die zij begeleidt zal je dan ook ervaren dat je meer balans in jezelf creëert, wat vervolgens een effect heeft op de balans in je dagelijks leven. Doordat Serena haar meditaties channelt zijn deze altijd afgestemd op de groep en geven ze je precies datgeen dat je op dat moment nodig hebt.
Kees Schenk heeft een passie om mensen te verbinden met zichzelf en elkaar. Hij begeleidt al jaren lang meditaties voor kleine en grote groepen. Hij geeft les in mindfulness, stressreductie en diverse vormen van spirituele ontwikkeling. Hij heeft een achtergrond in boeddhisme, werken met de sterrenbeelden en de chakra’s. Wanneer hij meditaties geeft zijn dit ook dingen die je zal tegenkomen en ervaren.
*AANMELDING EN DONATIE*
Omdat we deze meditaties beschikbaar willen stellen voor iedereen zijn alle avonden op donatiebasis. Dit houdt in dat je achteraf zelf mag beslissen hoeveel je je deelname waard vond. Als je het momenteel echt niet breed hebt kun je bijvoorbeeld een donatie van 5 euro doen en als je financieel abundant bent is een donatie van 80 euro ook welkom. We nodigen je hierbij uit om voor jezelf in te voelen welk bedrag voor jou kloppend voelt als uitwisseling voor wat je die avond hebt ontvangen.
Voor deze meditaties kun je je aanmelden via google form link (door laten linken naar info@eigentijdsejongeren.nl. De donatie vind plaats na de meditatie. Je zal via je mail een donatie link toegestuurd krijgen waarmee je jouw donatie kan overmaken.
*PRAKTISCHE INFORMATIE*
Locatie: Zoom
Datum eerste avond: 2 december
Zoom space open: 18:50
Start meditatie avond: 19:00
Einde meditatie avond: 19:45*
Deze online meditatie avonden zijn bedoeld voor jonge mensen tussen de 16 en 39 jaar.
*Het is mogelijk dat we uitlopen tot 20:00, houd hier rekening mee.
Na je aanmelding ontvang je van ons een zoomlink en andere praktische informatie ter voorbereiding van de meditatie avond.
De eerste 8 sessies zullen plaatsvinden op donderdagavonden vanaf 19:00 in de maanden december en januari.
Data: 2, 9, 16 en 23 december*. 6, 13, 20 en 27 januari.