fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Stel, je bent single, en je wil een relatie. Soms is het moeilijk te zien wat daarvoor nodig is. Na 1000 succesloze swipes naar rechts op Tinder vraag je je af: Hoe dan!?
 
Of je zit (al een tijdje) in een relatie. Het is best leuk, het gaat zijn gangetje, maar ergens schuurt er iets. De verbinding is net niet helemaal hoe je hem graag zou willen. Hoe verder?
 
Deze workshop gaat over het vinden van, of het verdiepen van, je liefdesrelatie. Wat staat er in de weg om de volgende stap te zetten?
 
Allerlei patronen weerhouden ons van deze volgende stap en op deze avond kan je ontdekken wat het volgende is wat er nodig is.
 
Misschien moet je:
– meer ‘ja’ leren zeggen
– meer ‘nee’ leren zeggen
– Meer vragen om wat je wilt
– stoppen met de ander veranderen
– stoppen met iemand kiezen waar je op neerkijkt
– Meer uiten wat er in je leeft.
– Minder dramatisch worden
 
En zo kan ik nog wel even doorgaan.
 
Dus: wat houdt me tegen, en wat kan ik eraan doen om een volgende stap te zetten?
 
Kom het ontdekken 🙂
 
WAT GAAN WE DOEN?
Systemisch Spelen is gebaseerd op Systemisch Werk en (familie)opstellingen. Systemisch Spelen is een spel van onderzoeken, ontdekken, ervaren, voelen en doorleven. Dit doen we rondom een thema: je gezin van herkomst, je missie in het leven, liefdesrelaties, aankomen op aarde, je plek vinden.
 
Tijdens de avond ligt de nadruk op ervaren. We doen verschillende, korte oefeningen, vaak in tweetallen of in kleine groepjes. Je neemt om de beurt ‘rollen’ aan voor de ander en je zult merken dat je daarin verschillende ervaringen opdoet. Opstellingen werken het beste als er weinig gepraat en geanalyseerd wordt; er wordt dus weinig gesproken. Tussen de oefeningen door is er ruimte voor vragen.
 
OVER JORI VELTHOVEN
De avond wordt gegeven door Jori Velthoven. Jori deed in 2015 de opleiding ‘Systemisch Werk’ en in 2018 de vervolgopleiding ‘De Maskermaker’ bij Phoenix in Utrecht. Sinds 2016 begeleidt hij regelmatig opstellingen. Liefde en relaties hebben zijn speciale interesse. Verder volgde hij opleidingen bij Avatar en over Geweldloze Communicatie.
 
OVER HET SYSTEMISCH SPELEN DRIELUIK
Er zijn twee grote systemische redenen waarom je geen relatie krijgt of kan behouden:
 
– Je zit nog vast aan je ex en er is dus geen ruimte voor iets nieuws.
– Je hebt een diepe angst voor echte verbinding.
 
Deze twee thema’s worden behandeld in: ‘Ode aan je Ex’ en ‘Verlatings- en Bindingsangst’. De derde workshop ‘Passende Partner’ gaat meer over de losse eindjes: Welke stap is er nog nodig? Welke stap heb ik nog te zetten?
Dit drieluik is dus een reset van je liefdesleven. Een nieuwe start. Loskomen van de exen in het verleden en de angst in het nu, om ruimte te maken voor de passende partner in de toekomst!
 
Andere workshops uit het drieluik:
 
○ Zondag 14 oktober – Systemisch spelen: Ode aan je Ex
○ Zondag 11 november – Systemisch spelen: Bindingsangst en verlatingsangst
 
TICKETS
Early Bird: €20,- (beschikbaar t/m 21 november)
Normale ticket: €25,- (vanaf 22 november)
Combi-ticket: €55 (voor het gehele drieluik)
 
Budget ticket: €15,- (beperkt beschikbaar).
 
Deurticket: €30,-
 
 
DAGPROGRAMMA
13:30-14:00 Inloop
14:00-17:00 Systemisch spelen – Bindingsangst en verlatingsangst
 
Volg onze community op Facebook om op de hoogte te blijven van alle mooie en nieuwe events de komende tijd: