fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Ken jij angst? Ken je die angst echt? Durf je die angst tegemoet te treden?
 
De basis van tantra is open staan voor alles wat er is, juist ook voor datgene waar je bang voor bent en voor weg zou willen lopen. Je angst open tegemoet treden vergt kracht en maakt krachtig. Godin Kali vocht tegen de demonen, en met behulp van haar kracht en de universele liefde van Shiva kon ze overwinnen.
 
In deze workshop werken we met onze innerlijke kracht en treden we met open vizier onze demonen tegemoet. We vluchten er niet voor weg, we vechten er niet tegen – we nemen de tijd en aandacht om naar onze demonen te luisteren. Dit doen we aan de hand van een eeuwenoude meditatie; feeding your demons. In voorbereiding op deze meditatie doen we een aantal oefeningen om met elkaar te verbinden, goed in ons lichaam te komen en onze innerlijke kracht te voeden.
 
Voor deze workshop is geen tantra ervaring vereist. We zullen gezamenlijk een veilige ruimte creëren waarin je op jouw eigen manier jouw eigen angsten onder ogen kunt komen. Dit is een individuele ervaring, gedragen door het collectief.
 
Tantra & Eigentijds Nederland
Bij EN creëren we een veilige ruimte waarin je de gelegenheid krijgt jezelf te openen. We blijven altijd weg van expliciete seks (geen naaktheid en geen aanraking van de genitaliën). We werken wel met seksuele energie, maar in deze Workshop ‘Facing your Fear’ speelt dat normaalgesproken niet.
 
Een plek reserveren
Het aantal plaatsen voor deze workshop is beperkt. Je kunt een plaatje reserveren via de ticket link.
 
Ticket
Early Bird: €27,50,- (t/m 20 oktober)
Normal Bird: €35,- (t/m 9 november)
Late Bird: €40,- (vanaf 10 november)
Budget: €22,50,-
 
 
Over Joris van der Geest
Joris ontdekte tantra ongeveer vijf jaar geleden. Hij volgde zijn nieuwsgierigheid en nam deel aan alles wat er op zijn pad kwam, van tantra heart meditation tot tantric temple parties. Zijn visie op tantra ontwikkelde zich zo op een natuurlijke manier, zonder bewust iets te willen. Onderdeel van zijn visie is dat de essentie van tantra alleen ervaren kan worden, niet geleerd. Joris heeft verschillende tantra retreats, workshop series en festivals georganiseerd en gefaciliteerd met Odessa, Eigentijdse Jongeren en Eigentijds Nederland. Hij heeft samengewerkt met verschillende tantra facilitators en leerde van zowel de samenwerking als van de deelname daaraan. Hij heeft de wens deze ervaringen te delen via zijn eigen workshops en binnenkort met zijn tantra platform Leef!Tantra
 
Tijden & Locatie
 
Inloop 12.30
Start 13.00.
Einde 17.00
Open tot 18.00
 
De locatie is het Mirror Centre, het adres is Ter Gouwstraat 3.
 
Extra informatie
 
– De workshop is voor alle leeftijden toegankelijk
– Bij deze workshop serveren wij kosteloos thee en water
– Mail voor al jou vragen info@eigentijdsnederland.com