fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Maandag 6 februari

Tijd: 19:00-22:30

Entree: 10 euro (alleen deurverkoop, contant)

Gratis thee en water

6 februari laten we ons innerlijke vuur branden in een bijzondere intense tantra workshop tijdens onze manipura avond. Deze workshop zal begeleid worden door Bart-Jan Dokter, bekend als organisator van PLAY en het EJ zomerfestival. Hij neemt ons mee in een avond waarin we onze levensenergie zullen laten stromen en elkaar kunnen ontmoeten in vol en puur contact. Deze workshop is geschikt voor zowel mensen die nieuw zijn met tantra, als gevorderden.
We kijken er naar uit om dit avontuur met jouw te beleven, tot maandag 6 februari!

 

Tantra: Intensity

Deze avondworkshop gaat over de volheid van je beleving. Over wat er gebeurt als je met je volledige aandacht bij een ervaring bent, wat je in de weg staat en wat je kan helpen om die volledigheid te bereiken.

Intense ervaringen zijn er in het groot en in het klein. Van dansen tot je er bij neervalt, vol genieten van een groot vuur of een vrijpartij vol overgave… tot de zachtste streling, de schittering van zonlicht tussen de bladeren of een geliefde die iets liefs in je oor fluistert.

Welke prikkels kan je open ontvangen en waarvoor sluit je je af? Iets wat soms kietelt, kan een andere keer heel fijn voelen. We gaan deze avond spelen met grote en kleine prikkels, aandacht en overgave, in contact en op jezelf. Met meditaties en oefeningen gaan we het onderzoek aan naar de grootsheid van ervaring en bekijken hoe uiteindelijk, als je in volledige aandacht bent, alle ervaringen je een intens gevoel van verwondering kunnen geven.

Deze workshop is voor iedereen geschikt, voor mensen die eens willen proeven aan tantra én voor meer ervaren tantrika’s. We gaan niet uit de kleren, er is altijd ruimte om zelf de mate van nabijheid te bepalen en grenzen aan te geven. Het is handig als je kleren meeneemt waarin je gemakkelijk beweegt.

 

PROGRAMMA

19:00 Binnenloop

19:30 Workshop: Tantra – Intensity

22:30 Nog even napraten met een kopje thee

 

Eigentijdse Jongeren

De Eigentijdse Jongeren willen een nieuwe wereld scheppen waarin authentieke verbinding mogelijk is. Samen met jou vormen we een gemeenschap die verbindende evenementen organiseert voor jonge mensen in Nederland. De avonden bieden een thuis waar je jezelf kunt verkennen, en ruimte en ondersteuning is om jouw wijsheid te delen. Voor bewuste jonge mensen van 18-39 jaar!

 

Voor de komende weken hebben we weer een mooi programma voor jullie samengesteld, het programma voor de komende weken:
Anahata – 13 februari – Cacao ceremonie – Mahara Holistic Lifestyle

Vishuddha – 20 februari – Biodanza en stem – Merel Sloot

Ajna – 27 februari – Ervaringstheater: Bouwen aan de nieuwe wereld – Aernout Cohen

Sahasrara – 6 maart – Connective Dance: Chakra Journey – Kees Schenk en Jim Landman
Het zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven!

Liefs,
De Eigentijdse Jongeren
Website: www.eigentijdsejongeren.nl

Facebook pagina: www.facebook.com/eigentijdsejongeren

Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/227999194276878/