fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Kun jij jezelf openen en onvoorwaardelijke liefde voelen?
Los van overtuigingen, verwachtingen, personen…
Kun je pijn en teleurstelling uit het verleden achter je te laten?
Kun je degene die je pijn heeft gedaan vergeven?
Kun je jezelf vergeven?
Dit zijn vragen die je niet vanuit je hoofd kunt beantwoorden. In deze workshop duiken we in het gevoel dat daarbij hoort, om zo jouw persoonlijke antwoorden te ontdekken, te ervaren en te delen.
 
Deze tantra workshop gaat over het ervaren van liefde, losgekoppeld van overtuigingen, losgekoppeld van bepaalde personen, losgekoppeld van hoe we denken dat we ons moeten gedragen en hoe we denken dat we ons tot anderen moeten verhouden.
 
We zullen gezamenlijk zoeken naar een staat van innerlijke rust en zelfliefde. Vanuit deze staat zullen we de verbinding aangaan met anderen in de groep. Wellicht ervaar je in die wisselende connecties een verbinding met iets hogers, wat we het universum kunnen noemen, of gewoon weer onszelf.
 
Als we het gevoel van onvoorwaardelijke, universele liefde hebben aangeraakt kan dat de weg naar vergeving openen. Vergeving voor de ander en voor onszelf. Dit onderzoeken we in een gestructureerde meditatievorm, de fogiveness meditation. Er is ruimte voor alles wat daarbij ontstaat, alles wat dit losmaakt, en er is ruimte voor zachtheid, openheid van het hart en het vieren van het leven.
 
Tantra bij Eigentijds Nederland en Leef!Tantra
Het spectrum van tantra is heel breed en divers, waardoor het vaak lastig in te schatten is wat je in een tantra workshop kunt verwachten. Bij EN en Leef!Tantra creëren we een veilige ruimte waarin je de ruimte krijgt zelf te ontdekken en te ervaren, op een manier die bij jou past.
 
In de samenwerking tussen EN en Leef!Tantra blijven we altijd weg van expliciete seks en naaktheid. We werken wel met seksuele energie, maar dat speelt in deze workshop Love & Fogiveness normaalgesproken geen rol.
 
In de workshop Love & Forgiveness werken we met een meditatie waarin we diepere emoties of trauma’s kunnen tegenkomen op het gebied van relaties (familierelaties of liefdesrelaties).
De workshop is geschikt voor iedereen die iets heeft met bovenstaande beschrijving. Er is geen specifieke (tantra) ervaring vereist, alleen de intentie en bereidheid je open te stellen.
 
Een plek reserveren
Het aantal plaatsen voor deze workshop is beperkt. Je kunt je plek: reserveren via de ticket link.
 
Ticket
Early Bird: €27,50,- (t/m 9 februari)
Normal Bird: €35,- (vanaf 10 februari)
 
Budget: €22,50,- (zeer beperkt beschikbaar)
 
 
 
Over Joris van der Geest
Joris ontdekte tantra ongeveer vijf jaar geleden. Hij volgde zijn nieuwsgierigheid en nam deel aan alles wat er op zijn pad kwam, van tantra heart meditation tot tantric temple parties. Zijn visie op tantra ontwikkelde zich zo op een natuurlijke manier, zonder bewust iets te willen. Onderdeel van zijn visie is dat de essentie van tantra alleen ervaren kan worden, niet geleerd. Joris heeft verschillende tantra retreats, workshop series en festivals georganiseerd en gefaciliteerd met Odessa, Eigentijdse Jongeren en Eigentijds Nederland. Hij heeft samengewerkt met verschillende tantra facilitators en leerde van zowel de samenwerking als van de deelname daaraan. Hij heeft de wens deze ervaringen te delen via zijn workshops en het platform Leef!Tantra (www.leeftantra.nl).
 
Tijden & Locatie
 
Inloop 13.00
Start 13.30.
Einde 17.30
Open tot 18.00
 
De locatie is het Tai Chi school, het adres is Kerkstraat 441.
Extra informatie
 
– De workshop is voor alle leeftijden toegankelijk
– Bij deze workshop serveren wij kosteloos thee en water
– Mail voor al jou vragen info@eigentijdsnederland.com
Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/340016900184749/