fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
~ Tantra en seksualiteit: in verbinding met je diepere zelf ~
 
Deze workshop nodigt je uit om met een nieuwe blik te gaan kijken naar de mysteries van de heilige erotiek om je leven te transformeren naar een bevrijdende ervaring, waarin je de liefde gaat bedrijven met het leven zelf.
 
Hoeveel mensen ken jij die écht open zijn met elkaar over hun seksuele verlangens, over hun fantasieën, over hun wensen?
Tijdens deze workshop wordt je bewust hoe we seksualiteit collectief ervaren, met alle schaamte, angsten en beschermingsmechanismes die daarbij komen kijken. Ben jij klaar om dieper in bewust zijn te gaan en landen in wie je echt bent?
 
WAT LEER JE?
♥ De essentie van Tantra
♥ Een van de belangrijke concepten uit de tantra: Tantrische mentaliteit
♥ Een diepere verbinding in intimiteit door openheid en authenticiteit
♥ Jezelf te bevrijden van je eigen belemmerende gedachtes in relatie tot seksualiteit
♥ Los laten van seksuele schaamte en angsten.
♥ Leren liefhebben, jezelf openen, leren ontvangen & geven van liefde.
 
De integratie van tantra in ons leven helpt je om op een gezonde en verrijkende manier seksualiteit te ervaren. Je zal een vrijheid ervaren door alle oordelen, angsten en schuldgevoelens, die we verbonden hebben aan het ervaren van seksualiteit, los te laten.
 
Hierbij zal je eerst zeer diep naar binnen mogen keren. Waarbij je alles dat je ooit gehoord hebt over seks, alles wat je er ooit over gelezen hebt, wat de maatschappij en anderen mensen je erover hebben verteld mag gaan vergeten. Je mag dan met nieuwe ogen naar seksualiteit en de heiligheid hiervan leren kijken.
 
Samen zetten we een ruimte neer waar we elkaar zonder maskers kunnen gaan ontmoeten. Waar we vanuit een veilige space kunnen gaan verbinden in kwetsbaarheid, authenticiteit en liefde.
 
Je zal een beter begrip krijgen over hoe sex en relaties geïntegreerd kunnen worden in onze persoonlijke ontwikkeling en op ons tantrische pad. Je leert meer liefde, intimiteit en dankbaarheid voor jezelf, anderen en het universum je leven in te brengen.
 
Tijdens deze workshop wordt er uitgegaan van de hoogste standaarden wat betreft taal, communicatie en interpersoonlijke interactie. Er zullen geen expliciete demo’s zijn en de kleren blijven aan tijdens de gehele workshop.
 
OVER TANTRA
Tantra is een eeuwenoude mythische levenswijze die haar oorsprong heeft in India. Tantra wordt vaak verkeerd begrepen en in direct in relatie gebracht met vrije seksualiteit. Tantra komt van de yoga traditie met de intentie om ons zijn naar een dieper bewustzijn te brengen door middel van spirituele ontwikkeling.
 
De filosofie is gebaseerd op het ontwaken van levensenergie, en een onvoorwaardelijke acceptatie en waardering voor het leven en onszelf. Tantra is zeer praktisch en kan ons helpen om ons bewustzijn te ontwikkelen, hierin speelt het in harmonie brengen van seksualiteit en genot in ons leven een belangrijke rol.
Deze workshop wordt gegeven door Arja Hendrikx.
 
OVER ARJA
Arja is een tantra-, yoga- en meditatiedocente en geeft internationaal workshops en evenementen (m.n. in Mexico, Thailand & Canada en ook binnen Europa in o.a Oostenrijk, Zwitserland & Frankrjk). Arja heeft in verschillende tantrische community’s gewoond in zowel Ecuador, Mexico en Thailand waardoor zij Tantra omarmt als een volledige levensstijl.
Ze helpt mensen om de passie van de seksuele energie te verbinden met de liefde van het hart om zo dichter tot de kern van ons zijn te komen. Dit betekend om het fysieke, alledaagse leven te integreren met het subtiele innerlijke verlangen naar verbinding.
 
Arja deelt haar kennis op een down-to-earth manier zodat je beter begrijpt hoe we seksualiteit en relaties op een bewuste manier kunnen gebruiken. Om te groeien als mens en te openen naar diepere lagen van ons bewustzijn.
 
 
VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP
– Deze workshop wordt in het Engels gegeven, dus enig begrip van de Engelse taal wordt geadviseerd.
– De workshop is er voor mensen van alle leeftijden.
– Zowel beginners als meer ervaren tantrische beoefenaars zijn welkom!
 
TICKETS
Early Bird Ticket: €45 (online verkrijgbaar t/m 4 april)
Normale Tickets: €55 (online verkrijgbaar t/m 14 april 20:00)
Deurverkoop: €60
 
PROGRAMMA
15:00-15:30 Je bent welkom
15:30-18:00 Tantra: Meeting Without Masks (deel 1)
18:00-19:00 Potluck avondmaal,iedereen neemt wat mee om te delen.
19:00-22:30 Tantra: Meeting Without Masks (deel 2)
We hebben gratis thee & water tijdens het event.
 
 
EN CONNECTIVE SUNDAYS
Per 1 april organiseren wij onze verbindende evenementen voor alle leeftijden op de magische nieuwe locatie van Club Lite. We willen je hierbij van harte welkom heten!
 
Meer fijne Connective Sundays in april:
○ Zondag 1 April – Amplifying Your Abudance door Veruschka Normandeau
○ Zondag 29 April – Zen Meditatie & Do-in Yoga door Mariska Gunsing
 
EN onze verdiepende langere workshopdagen:
○ Zondag 22 april – Vrije Klanken door Eline van der Linden en Sefrijn Langen
 
Volg onze community op Facebook om op de hoogte te blijven van alle mooie en nieuwe events de komende tijd: