fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Ben jij klaar om de bestaande betekenis van seksualiteit los te laten en je (onbewuste) patronen te doorbreken? Ben je benieuwd naar de essentie van seksualiteit en hoe die ieder moment anders kan voelen? Sta je open om dat samen met je partner, een gelegenheidspartner of een nu nog onbekende te onderzoeken?
 
De workshop Sacred Sexuality biedt in een veilige omgeving de ruimte voor zo’n onderzoek. We nemen je mee op ontdekkingstocht langs verschillende elementen van jouw seksuele energie.
 
Sacred sexuality gaat over de energetische verbinding tussen Shiva en Shakti, tussen aarde en universum, tussen jou en jezelf en tussen jou en de ander, die dan wellicht niet meer als een ander voelt, maar als deel van jouw eenheid.
 
De workshop is opgebouwd uit dans en een lange partner meditatie, waarin we werken met seksuele energie en verbinding.
 
De partner meditatie biedt de kans om vanuit je eigen kracht en eigen gevoel de diepte van een verbinding in te gaan. Je kunt je samen met je partner of gelegenheidspartner opgeven of kiezen voor het onbekende. Wij zorgen voor evenwicht tussen shiva (mannelijke energie) en shakti (vrouwelijke energie).
 
Een plek reserveren
Het aantal plaatsen voor deze workshop is beperkt. Je kunt een plaatsje reserveren via de ticketlink, dat is opgezet om te zorgen voor evenwicht tussen Shiva en Shakti. Er zijn daarom Shiva en Shakti tickets. Als je de partner meditatie graag met een al vooraf bekende (gelegenheids)partner doet, kun je gezamenlijk een ticket kopen (Unity). Dit kan ook met een partner van hetzelfde geslacht.
Tickets zullen ook aan de deur verkrijgbaar zijn als we niet voor de workshop uitverkopen.
 
Dit is een iets verkorte versie van de Sacred Sexuality workshop, die Joris speciaal voor Eigentijdse Jongeren tegen een bijzonder toegankelijke prijs aanbiedt.
 
PROGRAMMA
Maandag 12 november
19:00 Aanvang
19:30 Tantra: Sacred Sexuality door Joris van der Geest
22:30 Nog even napraten met een kopje thee
 
Entree: 12 euro (online) of 15 euro (deurverkoop)
Gratis thee en water
 
 
Over Joris van der Geest
Joris ontdekte tantra ongeveer vijf jaar geleden. Hij volgde zijn nieuwsgierigheid en nam deel aan alles wat er op zijn pad kwam, van tantra heart meditation tot tantric temple parties. Zijn visie op tantra ontwikkelde zich zo op een natuurlijke manier, zonder bewust iets te willen. Onderdeel van zijn visie is dat de essentie van tantra alleen ervaren kan worden, niet geleerd. Joris heeft verschillende tantra retreats, workshop series en festivals georganiseerd en gefaciliteerd met Odessa, Eigentijdse Jongeren en Eigentijds Nederland. Hij heeft samengewerkt met verschillende tantra facilitators en leerde van zowel de samenwerking als van de deelname daaraan. Hij heeft de wens deze ervaringen te delen via zijn eigen workshops en binnenkort met zijn tantra platform Leef!Tantra
 
EIGENTIJDSE JONGEREN VERBINDINGSAVONDEN
Voor de komende weken hebben we weer een mooi programma voor jullie samengesteld:
 
Maandag 22 oktober – Mantra Cirkel door Healing Harmony
Maandag 19 november – Astrologische opstellingen door Kees Schenk
Maandag 26 november – Wheel of Consent door Guusje van Kersbergen
 
Het zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven!
 
Liefs,
 
De Eigentijdse Jongeren
 
Website: www.eigentijdsejongeren.nl