fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Deze Tantra Soul Circle gaat over openheid, verbinding en intimiteit. Door verbinding te zoeken met je eigen diepere lagen en deze in een geborgen cirkel te tonen, ontstaat een diepere verbinding met de ander.
 
Wij willen jullie uitnodigen voor een Soulcircle, voor mannen en vrouwen, waarin er open en authentiek vanuit het hart met elkaar gedeeld en geluisterd wordt. Alles wat op je hart ligt, waar jij in je persoonlijke ontwikkeling bent, heeft hier de ruimte om belicht en gedeeld te worden.
 
We maken deze middag eerst een reis naar binnen via muziek, meditatie en beweging om aan te komen bij ons eigen centrum en van daaruit verbinding te maken met elkaar via talking stick, aanraking, massage en speelse creatieve oefeningen. Deze tantra workshop gaat over verbinding, met jezelf en met de ander.
 
Om zeker te zijn van een plek raden we je aan vooraf een ticket te kopen via de ticket link.
 
OVER MADELIEF EN KJELL
 
Kjell en Madelief geven verschillende soorten tantra workshops waarin er via aanraking, dans, meditatie en creativiteit verbinding gemaakt wordt met jezelf en vervolgens de omgeving om jou heen.
 
Beiden hebben ze jaren ervaring met het coachen, ondersteunen en begeleiden van persoonlijke processen en zijn ze vanaf een jonge leeftijd betrokken in hun eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Vanuit verschillende spirituele benaderingen zetten zij hun eigen krachten in, zowel gebundeld als los van elkaar, om anderen in hun spirituele ontwikkeling van safe spaces te voorzien.
 
Praktisch:
Locatie: Odessa, Veemkade 259, Amsterdam
Tijd: 12.30 tot 16.30 (workshop start om 13.00)
Leeftijd: 18 – 39 jaar
Tickets verkrijgbaar via de ticket link of
Indien nog beschikaar aan de deur (pin of cash)
Toegang: 15 Euro
(of 22,50 Euro inclusief Ecstatic Dance & Spa dek met 50% korting)
Veganistische maatlijdsoep: 5 euro
Parkeertip: gratis parkeren bij Zamenhofstraat, vandaar met de pont naar Azartplein