fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Donderdag 5 oktober
Tijd: 19:00-22:30
Entree: 17,50 euro (avond) of 45 euro (serie van 3)
Betaalwijze: Contact aan de deur
Aanmeldingen verlopen via info@eigentijdsejongeren

Eigentijdse Jongeren komt met een nieuw concept! 3 donderdagen op een rij kan je jezelf verdiepen in Tantra op een leerzame praktische en speelse manier!

Tijdens deze avonden zal je op reis gaan naar het binnenste van jezelf. Wanneer we onszelf verbinden met het hart, opent dit de deuren (en armen!) naar een diepere verbinding met de mensen om ons heen.

De avond zal een afwisseling zijn van momenten van stilte en introspectie met jezelf naar verbinding en contact met anderen. Elke avond heeft een thema waarbij je een korte theoretische uitleg krijgt gerelateerd aan Tantrische Teachings en vervolgens gaan we dit thema ervaren door praktische oefeningen!

De laatste avond van deze reeks gaan we ons verdiepen in een bijzonder aspect van Tantra: hoe we de seksuele energie kunnen gebruiken om datgene wat wij graag wensen en willen in ons leven te manifesteren! De seksuele energie is de basis van creatie, van alles wat zich manifesteert, hoe wij hier op aarde verwekt en geboren zijn tot de bloemetjes en de bijtjes die zich op hun manier vermengen ?

Deze avond neemt je mee op reis naar je onderbewust zijn, en je wordt begeleid om hier jouw kracht te vinden, de kracht om te creëren! Hoe we dat precies gaan doen houden we nog even geheim, we kunnen je wel vertellen dat je deze avond niet wilt missen!

Kernwoorden van deze avond zijn: verbinding, manifesteren, meditatie, speelsheid, aanraking, vertrouwen, kracht en FUN!

Beginners en meer ervaren tantrische beoefenaars zijn welkom!

Deze avond is een mooie gelegenheid om specifieke tantrische teaching te integreren in het alledaagse leven!

Deze avond wordt begeleidt door Arja Hendrikx:

Arja is een tantra, yoga en meditatie docente en geeft internationaal workshops en evenementen (Met name in Mexico, Thailand & Canada en ook binnen Europa in o.a Oostenrijk & Frankrjk). De afgelopen 6 jaar heeft Arja rond de wereld gereisd om andere culturen te leren, haar kennis te verrijken en zich volledig te verdiepen in Yoga & Tantra. Arja heeft in verschillende tantrische communities gewoond in zowel Ecuador, Mexico en Thailand waardoor zij Tantra omarmt als een volledige levenstijl.

Ze helpt mensen om de passie van de seksuele energie te verbinden met de liefde van het hart om zo dichter tot de kern van ons zijn te komen. Dit betekend om het fysieke, alledaagse leven te integreren met het subtiele innerlijke verlangen naar verbinding.

Arja deelt haar kennis op een down-to-earth manier zodat je beter begrijpt hoe we seksualiteit en relaties op een bewuste manier kunnen gebruiken om te groeien als mens en bewust te worden van diepere lagen van ons bewustzijn.

Arja haar kennis is geworteld in de traditionele tantrische visie (Kashmiri Shaivism, Advaita Tantra) gecombineerd met moderne inzichten vanuit seksologie en psychologie. Arja is door intensieve tantra instructor trainings gegaan en geeft les onder de blessing van Swami Vivekananda Saraswati & Sahajananda (twee wijze – spirituele leermeesters).

P.S Aangezien Arja voornamelijk in het buitenland verblijft en daardoor Engels de voertaal is waarin zij les geeft kan het zijn dat delen van deze avond in het engels begeleid worden.

Locatie: Centrum Karunika – Meerhuizenplein 11
Aanmelden via info@eigentijdsejongeren.nl
Tijd: inloop vanaf 19:00, workshop start om 19:30
Let op: om 19:30 sluiten we de deuren
Kosten: 17,50 per avond of 45 euro voor de gehele serie
Serie data: 21 september, 28 september en 5 oktober
Contact en gepast meenemen op de avond zelf
Deze workshop zit vol, meld je via info@eigentijdsejongeren.nl om op de reservelijst te komen. Als er dan een plek vrijkomt kan je er misschien nog bij zijn.

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/1540863415956758/