fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Donderdag 21 september
Tijd: 19:00-22:30
Entree: 17,50 euro (avond) of 45 euro (drieluik)
Betaalwijze: Contact en gepast bij aankomst
Aanmeldingen verlopen via info@eigentijdsejongerenEigentijdse Jongeren komt met een nieuw concept! 3 donderdagen op een rij kan je jezelf verdiepen in Tantra op een leerzame praktische en speelse manier!Tijdens deze avonden zal je op reis gaan naar het binnenste van jezelf. Wanneer we onszelf verbinden met het hart, opent dit de deuren (en armen!) naar een diepere verbinding met de mensen om ons heen.

De avond zal een afwisseling zijn van momenten van stilte en introspectie met jezelf naar verbinding en contact met anderen. Elke avond heeft een thema waarbij je een korte theoretische uitleg krijgt gerelateerd aan Tantrische Teachings en vervolgens gaan we dit thema ervaren door praktische oefeningen!

De eerste avond onderzoeken we een van de belangrijkste aspecten van Tantra, the power of presence! Binnen tantrische seksualiteit staat verbinding centraal, diep voelen en ervaren, maar hoe kunnen we dat doen wanneer we niet volledig aanwezig zijn in het hier en nu?

Vaak zijn we tijdens the act of love afgeleid, (bewust of onbewust) is ons hoofd er niet volledig bij en gaan we daardoor niet naar die diepere levels van ecstace waar de tantische teksten het vol lof over hebben. Deze avond krijg jij de tools die je thuis kunt gebruiken om diepere verbinding, sensualiteit en intimiteit te ervaren met jezelf en jouw partner!

Kernwoorden voor deze avond zijn: vertrouwen, verbinden, hier & nu, meditatie, genieten, bewustzijn, voelen en ervaren!
Beginners en meer ervaren tantrische beoefenaars zijn welkom! Deze avond is een mooie gelegenheid om specifieke tantrische teaching te integreren in het alledaagse leven!

Deze avond wordt begeleidt door Arja Hendrikx:

Arja is een tantra, yoga en meditatie docente en geeft internationaal workshops en evenementen (Met name in Mexico, Thailand & Canada en ook binnen Europa in o.a Oostenrijk & Frankrjk).

De afgelopen 6 jaar heeft Arja rond de wereld gereisd om andere culturen te leren, haar kennis te verrijken en zich volledig te verdiepen in Yoga & Tantra. Arja heeft in verschillende tantrische communities gewoond in zowel Ecuador, Mexico en Thailand waardoor zij Tantra omarmt als een volledige levenstijl.

Ze helpt mensen om de passie van de seksuele energie te verbinden met de liefde van het hart om zo dichter tot de kern van ons zijn te komen. Dit betekend om het fysieke, alledaagse leven te integreren met het subtiele innerlijke verlangen naar verbinding.

Arja deelt haar kennis op een down-to-earth manier zodat je beter begrijpt hoe we seksualiteit en relaties op een bewuste manier kunnen gebruiken om te groeien als mens en bewust te worden van diepere lagen van ons bewustzijn.

Arja haar kennis is geworteld in de traditionele tantrische visie (Kashmiri Shaivism, Advaita Tantra) gecombineerd met moderne inzichten vanuit seksologie en psychologie. Arja is door intensieve tantra instructor trainings gegaan en geeft les onder de blessing van Swami Vivekananda Saraswati & Sahajananda (twee wijze – spirituele leermeesters).

Arja Organiseert ook een tweedaagse Tantra workshop in Amsterdam (23&24 September) indien je jezelf volledig wil verdiepen in Tantra! Hier geeft ze een inleiding in de fundamentele aspecten van tantra en hoe je deze mooie teaching in je hele (liefdes)leven kunt omarmen! Vindt het evenement hier:
https://www.facebook.com/events/1725204337784593/

P.S Aangezien Arja voornamelijk in het buitenland verblijft en daardoor Engels de voertaal is waarin zij les geeft kan het zijn dat delen van deze avond in het Engels begeleid worden.

PRAKTISCH

Locatie: Centrum Karunika – Meerhuizenplein 38
Aanmelden via info@eigentijdsejongeren.nl
Tijd: inloop vanaf 19:00, workshop start om 19:30
Let op: om 19:30 sluiten we de deuren
Kosten: 17,50 per avond of 45 euro voor de gehele serie
Serie data: 21 september, 28 september en 5 oktober
Contact en gepast meenemen op de avond zelf
Deze workshop zit vol, meld je via info@eigentijdsejongeren.nl om op de reservelijst te komen. Als er dan een plek vrijkomt kan je er misschien nog bij zijn.