fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
De tantra taster avonden zijn verbindingsavonden waarin je op reis gaat naar het binnenste van jezelf. Wanneer we onszelf verbinden met het hart, opent dit de deuren (en armen!) naar een diepere verbinding met de mensen om ons heen.
 
De avond zal een afwisseling zijn van momenten van stilte en introspectie met jezelf naar verbinding en contact met anderen.
Deze avond onderzoeken we een van de belangrijkste aspecten van Tantra, the power of presence! Binnen tantrische seksualiteit staat verbinding centraal, diep voelen en ervaren, maar hoe kunnen we dat doen wanneer we niet volledig aanwezig zijn in het hier en nu?
 
Vaak zijn we tijdens the act of love afgeleid, (bewust of onbewust) is ons hoofd er niet volledig bij en gaan we daardoor niet naar die diepere levels van extase waar de tantische teksten het vol lof over hebben. Deze avond krijg jij de tools die je thuis kunt gebruiken om diepere verbinding, sensualiteit en intimiteit te ervaren met jezelf en jouw partner!
 
Kernwoorden voor deze avond zijn: vertrouwen, verbinden, hier & nu, meditatie, genieten, bewustzijn, voelen en ervaren!
Beginners en meer ervaren tantrische beoefenaars zijn welkom! Deze avond is een mooie gelegenheid om specifieke tantrische teaching te integreren in het alledaagse leven!
 
OVER ARJA HENDRIKX
Arja is een tantra, yoga en meditatie docente en geeft internationaal workshops en evenementen (Met name in Mexico, Thailand & Canada en ook binnen Europa in o.a Oostenrijk & Frankrijk). De afgelopen 6 jaar heeft Arja rond de wereld gereisd om andere culturen te leren, haar kennis te verrijken en zich volledig te verdiepen in Yoga & Tantra.
 
Arja heeft in verschillende tantrische community’s gewoond in zowel Ecuador, Mexico en Thailand waardoor zij Tantra omarmt als een volledige levensstijl. Ze helpt mensen om de passie van de seksuele energie te verbinden met de liefde van het hart om zo dichter tot de kern van ons zijn te komen.
 
Dit betekend om het fysieke, alledaagse leven te integreren met het subtiele innerlijke verlangen naar verbinding. Arja deelt haar kennis op een down-to-earth manier zodat je beter begrijpt hoe we seksualiteit en relaties op een bewuste manier kunnen gebruiken om te groeien als mens en bewust te worden van diepere lagen van ons bewustzijn.
 
Arja haar kennis is geworteld in de traditionele tantrische visie (Kashmiri Shaivism, Advaita Tantra) gecombineerd met moderne inzichten vanuit seksologie en psychologie. Arja is door intensieve tantra instructor trainings gegaan en geeft les onder de blessing van Swami Vivekananda Saraswati & Sahajananda (twee – spirituele leermeesters).
 
 
AANMELDING
 
– Tickets: €17,50 (online verkoop) | €20 (deurverkoop.
 
***De vorige tantra tasters van Arja waren snel uitverkocht. We raden je daarom aan om niet te lang te wachten met het halen van jouw tickets als je graag aan deze workshop wil deelnemen.***
 
OPZOEK NAAR MEER VERDIEPING IN TANTRA?
Arja begeleidt binnenkort een mooie dag workshop en een weekend bij ons in samenwerking met Eigentijds Nederland.
 
Zondag 15 april | Tantra workshop dag: Meeting Without Masks
 
 
20-22 april | Tantra weekend: The Art of Tantric Lovemaking
 
 
 
EXTRA INFORMATIE
 
– Tijd: inloop vanaf 18:30, workshop start om 19:00.
– We eindigen rond 22:00
– Daarna is er nog tijd om te genieten van de Odessa tot circa 22:45, de hottub en sauna zijn dan aan!
– Locatie: Odessa, Veemkade 259
– Deze avond is er gratis thee en water
– Er is plek voor circa 35 deelnemers.