fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Een workshopdag voor jonge mensen die op een speelse manier kennis willen maken met Tantra in een veilige omgeving met leeftijdsgenoten.

We zullen oefeningen gaan doen waarin je wordt uitgenodigd om op meerdere manieren je behoeften te uitten. Om goed aan te kunnen geven wat je wel wil is het belangrijk om je grenzen aan te kunnen geven en te kunnen uiten wat je niet wilt.

Doel:
Het doel van de dag is om te leren meer comfortabel te zijn met je eigen behoeften en grenzen en daarmee je meer te kunnen ontspannen in intimiteit en seksualiteit.

Voor wie:
De workshop is voor alle EJ`ers toegankelijk ongeacht hun geaardheid of geslacht.
Je kan komen als single of als stel in welke vorm dan ook. Als stel zijnde zal je wel uitgenodigd worden om met anderen oefeningen te doen maar ook hiervoor geldt dat je alleen doet waar je je volledig comfortabel bij voelt.
We streven naar een gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen.

Eerdere ervaring met Tantra is niet nodig maar ben je er wel van bewust dat de dag in het teken staat van intimiteit en je uitgenodigd gaat worden om door anderen aangeraakt te gaan worden bijvoorbeeld in de vorm van massage. We gaan oefeningen doen in groepjes en in duo`s. En de gehele dag gaan we niet bloter dan het ondergoed.

Wat is er dan nog verder nodig?
Een grote badhanddoek.
Een blinddoek.
Kleding waarin jij je comfortabel voelt.

Eten en drinken:
In de vorm van veganistische Pot-luck

Over Marnix Cleveringa:
De workshop wordt gegeven door Marnix Cleveringa uit Utrecht en hij werkt als psychosomatisch therapeut. Door zijn werk en persoonlijke ervaringen heeft hij veel ervaring met de thema`s basisveiligheid, grenzen en intimiteit.
In zijn workshop die vaak humoristisch en no-nonsense zal hij koppelingen maken met gedragspatronen en kan je de nodige dosis persoonlijk inzicht verwachten.

Locatie:
Centrum Well Taijiquan, Qigong & Meditatie.
Het adres is Doelenstraat 34, 3512 XJ Utrecht.

Datum:
Zaterdag 24 juni

Prijs:
Voor deze complete tantra dag betaal je €35,-

Tickets zijn hier verkrijgbaar

Programma:
Inloop 10:30 – 11:00
Start programma met introductie en kennismakingsrondje 11:00 – 11:45
Eerste serie oefeningen 12:00-14:00
Lunch veganistische Potluck 14:00-15:30
Tweede serie oefeningen 15:30-18:30
Korte break 18:30 – 19:00
Derde serie oefeningen 19:00 – 21:30
Afsluiting met delen 21:30 – 22:00