fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
~ Ontdek de mysterie, sensualiteit, liefde en verbinding die tantra jou kan brengen ~
 
Heb je een verlangen om je kennis van Tantra naar een dieper level te brengen? Dit unieke tantra weekend geeft jouw de mystieke kennis en ervaring die je nodig hebt.
Tijdens dit weekend neemt Arja Hendrikx je mee in de mooie praktische elementen van tantrische sex en verandert je kijk op liefde, intimiteit en sexualiteit op het fysieke, energieke, emotionele en mentale niveau van jouw bewustzijn.
 
WAT LEER JE TIJDENS DIT TANTRA WEEKEND?
Ontdek hoe je de passie van de seksuele energie kan combineren met de intimiteit van het hart en ervaar hoe seksualiteit je verbindt met het diepste van jezelf.
 
♥ De essentie van Tantra (zoals deze traditioneel komt van de Yoga traditie)
♥ De relatie tussen tantrische seksualiteit, yoga en meditatie
♥ Verdieping in liefde, intimiteit en genot door een warme verbinding met jouw hart.
♥ Brachmacharya – controle over de seksuele energie voor zowel mannen als vrouwen
♥ Het verschil tussen mannelijke & vrouwelijke energie, seksualiteit en hoe je dit in balans kan brengen voor ecstatic lovemaking!
♥ De tantrische golven van genot
♥ 7 verschillende vrouwelijke orgasmes
♥ Hoe je de seksuele energie kan sublimeren naar het hart.
♥ & vele andere tantrische geheimen die jij graag wil ontdekken! Trust me!
 
 
OVER HET TANTRA WEEKEND
The art of tantric lovemaking zal je verrijken met een diepe kennis van traditionele tantra vanuit India & Tibet. De workshop presenteert een mooie balans tussen theorie en oefeningen om de theorie beter te begrijpen. De benadering van tantra wordt uitgelegd aan de hand van de Kashmiri Shaivism traditie waarin non-dualiteit central staat (tantrische seksualiteit komt specifiek van de Kaula traditie binnen KS).
 
Ontdek hoe je de seksuele energie kan sturen voor verdieping in liefde voor jezelf, je partner en de essentie van je zijn. Om in aanraking te komen met diepere lagen van bewustzijn.
Dit weekend geeft je praktische kennis over hoe je kan werken met seksuele energie en hoe je deze onder controle kunt hebben. Wat jouw persoonlijke pad op alle vlakken zal verrijken.
 
 
OVER TANTRA
Tantra biedt ons de leerwijze om onszelf te verrijken, om in liefde te groeien en om vrijheid te voelen in de essentie van ons zijn. Tantra laat ons zien hoe we onze kijk op de wereld en seksualiteit drastisch kunnen veranderen. Tantra opent de deur naar een dieper bewustzijn, naar de wereld waar alleen hier & nu belangrijk is.
 
Tantra wordt vaak verkeerd begrepen, of wordt gepresenteerd op een manier waarbij de diepere essentie van deze leer niet tot zijn recht komen. Vaak denken mensen bij tantra meteen aan seks, de opening in je seksualiteit en de vrije experimentatie die daarbij komt kijken. Tantra omarmt, seksualiteit en alle vrijheid die daarin geuit kan worden, en het helpt om los te laten van het (negatieve) denkbeeld van seksualiteit waarmee we vaak opgegroeid zijn. Dit is echter niet waar tantra om draait.
 
Tantra komt van de Yoga traditie en is een spirituele leer en leefwijze die ons helpt om het dagelijkse leven te omarmen., Om dieper te gaan dan de persoon waar we ons mee identificeren. Om de ideeën die we over de werkelijkheid hebben los te laten en ons te openen voor een wereld vol wonderen: met mystiek, een wereld vol met intimiteit, liefde en diepgang. Waarbij het niet meer draait om jou, als persoon, maar om het ontdekken van een veel diepere realiteit.
 
 
OVER ARJA HENDRIKX
Arja is een tantra, yoga en meditatie docente en geeft internationaal workshops en evenementen (Met name in Mexico, Thailand & Canada en ook binnen Europa in o.a Oostenrijk & Frankrijk).
Arja heeft in verschillende tantrische communities gewoond in zowel Ecuador, Mexico en Thailand waar zij Tantra heeft omarmt als een volledige levensstijl. Ze helpt mensen om de passie van de seksuele energie te verbinden met de liefde van het hart om zo dichter tot de kern van ons zijn te komen.
 
Dit betekend om het fysieke, alledaagse leven te integreren met het subtiele innerlijke verlangen naar verbinding. Arja deelt haar kennis op een down-to-earth manier zodat je beter begrijpt hoe we seksualiteit en relaties op een bewuste manier kunnen gebruiken om te groeien als mens en bewust te worden van diepere lagen van ons bewustzijn.
 
 
TICKETS
Early Bird Ticket: €199 (online verkrijgbaar t/m 10 april)
Normale Tickets: €249
 
DATA & TIJDEN
Vrijdag 20 april: 19:00-22:00
Zaterdag 21 april: 10:00-22:00
Zondag 22 april: 10:00-18:00
 
EXTRA INFORMATIE
– Dit weekend is bedoeld voor zowel singles & koppels.
– De kleren blijven aan tijdens dit weekend.
– Het weekend is zowel geschikt voor mensen die net nieuw zijn in de wereld van tantra, als voor mensen die hier al veel ervaring mee hebben.
– Dit tantra weekend is bedoelde voor mensen van alle leeftijden!
– Tijdens het weekend is er geen mogelijkheid om te blijven slapen op de locatie.
– De ticketprijs is exclusief eten. Het is mogelijk om dit zelf mee te nemen of te bestellen op de locatie.
 
TASTER
Wil je alvast kennismaken met Arja en/of tantra?
Op zondag 15 april is zij ook te gast bij Eigentijds Nederland:
 
 
EIGENTIJDS NEDERLAND
Volg onze community op Facebook om op de hoogte te blijven van alle mooie en nieuwe events de komende tijd: