fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Zaterdag 18 maart
Tijd: 12:30-16:30
Entree: 12 euro (pinnen mogelijk)
Gratis thee en water
 
Eigentijdse Jongeren stapt iedere zaterdagmiddag aan boord van de Odessa met een workshop; De Drijvende Kracht. Tijdens deze editie wordt er een tantra workshop aangeboden.
 
Tantric Awakening draait om het herontdekken van je sensuele natuur. Het is de weg van de bevrijding van alle conditionering die wij dragen bij het maken van verbinding en het ervaren van contact met anderen. Samen worden we wakker en stappen we uit het dagelijkse, we betreden een nieuwe ruimte waar we terugkeren naar de speelsheid en nieuwsgierigheid die in ons allemaal zit.
 
Tijdens deze workshop wordt je in contact gebracht met nieuwe vormen van verbinding die jou in contact brengen met je ware natuur. Door middel van lichaamswerk, dans, ademwerk, contactoefeningen en essentiële oliën zal jouw levenskracht ontwaken en je hart openen voor de wereld om je heen.
 
MEER OVER DE WORKSHOP
 
– Deze workshop is geschikt voor zowel beginnende als ervaren tantrica’s.
 
– Deze middag is geschikt voor zowel singles als koppels
 
– De kleren zullen aan blijven tijdens de workshop.
 
– Mocht je nog meer vragen hebben over de workshop mail dan naar info@eigentijdsejongeren.nl
 
 
KEES SCHENK
Kees heeft een passie voor het verbinden van mensen en is iemand die echt zijn hart volgt. Als oprichter en hoofdorganisator van de Eigentijdse Jongeren is zijn missie om bewust jong Nederland te verbinden. Al op jonge leeftijd startte hij zijn reis naar binnen en begon hij zich bewust te worden van zijn innerlijke kracht.
Zo ontdekte hij hoe luisteren naar je eigen lichaam en energie je helpt om in je kracht te staan en jezelf te openen voor de wereld om je heen. Naast het organisatorische werk dat hij doet voor de Eigentijdse Jongeren geeft Kees workshops over Tantra, Connective Dance en Breath of Life, waarin authentieke verbinding, plezier en zelfliefde centraal staan.
 
 
ANGELIQUE WINDEY
De uit België afkomstige Angelique Windey heeft een missie om mensen weer in verbinding te brengen met hun essentie, hun levenskracht. Dit doet ze door middel van haar grote passies; dans, lichaamswerk en natuurgeneeskunde, dan voornamelijk het werken met essentiële oliën.
Angelique heeft een eigen praktijk in België waarin ze dit doet voor mens en paard. Daarbij is ze ook Cranio Sacraal therapeut.
 
 
Je bent welkom om 12.30. De workshop duurt van 13.00 tot 16.30. Aansluitend volgt het reguliere Odessa Saturn Saturday: Ecstatic Dance & toegang tot het spadek met hottub en sauna. Ook kun je genieten van een veganistisch diner.
 
Praktisch:
Locatie: Odessa, Veemkade 259, Amsterdam
Tijd: 12.30 tot 16.30 (workshop start om 13.00)
Leeftijd: 18 – 39 jaar
Tickets verkrijgbaar aan de deur (pin of cash)
Toegang: 12 Euro
(of 20 Euro inclusief Saturn Saturday met Ecstatic Dance & Spa dek)
Veganistisch diner: 8 euro
Parkeertip: gratis parkeren bij Zamenhofstraat, vandaar met de pont naar Azartplein.
 
 
Wees welkom bij de Drijvende Kracht op zaterdag @Odessa Amsterdam!
 
Liefs,
 
Eigentijdse Jongeren