fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
22 januari zijn we weer terug in Club Lite, met een krachtige verbindende workshop ”Tantric Embodiment: Kundalini Rising” door Nikki Bogman!
 
Tijdens deze workshop ligt de focus op het eerste chakra, welke verbonden is het met het element aarde. Door je eerst te verbinden met jezelf en je lichaam, leg je een stabiele basis waaruit je kunt verbinden met de ander. Dit doen we door middel van meditatie, sharing, ademen, (partner)yoga, massage en andere verbindingsoefeningen. De fysieke oefeningen en houdingen openen de chakra’s en meridianen, waardoor helende (kundalini)levensenergie weer vrij kan stromen en blokkades worden opgeheven.
 
Een belangrijk aspect van tantra is het ervaren van eenheid en verbinding. Verbinding met je eigen lichaam en ziel maar ook met de wereld om je heen. Gedurende het leven ontwikkelen we veel overtuigingen die ons weerhouden die eenheid en verbinding te ervaren.
 
Daarnaast slaan we veel (energetische) ervaringen op in ons lichaam, waardoor belemmerende blokkades kunnen ontstaan. Maar juist door weerstand te omarmen en blokkades te doorvoelen, kan het transformeren. En creëren we nieuwe ruimte, om te zijn wie we werkelijk zijn.
 
OVER NIKKI BOGMAN
 
Nikki heeft altijd al een passie gehad voor het verbinden van mensen. Met zichzelf en elkaar, vanuit liefde en authenticiteit. Ze heeft ervaren hoe waardevol het is om jezelf te onderzoeken, ontmoeten en bevrijden van belemmerende overtuigingen. “Door te leven vanuit je centrum, je innerlijke zon, kun je jouw unieke licht schijnen op de wereld”.
 
Daarnaast heeft ze in haar reis door Suriname en tijdens peace gatherings veel ervaring opgedaan met natuurkrachten en de eeuwenoude wijsheid van moeder aarde. In haar workshops combineert Nikki haar ervaring als kunstzinnig therapeut met yoga, tantra, tao en rituelen.
 
 
PROGRAMMA
 
Maandag 22 januari
19:00 Binnenloop
19:30 Tantric Embodiment: Kundalini Rising door Nikki Bogman
22:30 Nog even napraten met een kopje thee
 
Entree: 10 euro (alleen deurverkoop, contant)
Gratis thee en water
 
EIGENTIJDSE JONGEREN
 
De Eigentijdse Jongeren willen een nieuwe wereld scheppen waarin authentieke verbinding mogelijk is. Samen met jou vormen we een community die verbindende evenementen organiseert voor jonge mensen in Nederland. De avonden bieden een thuis waar je jezelf kunt verkennen, en ruimte en ondersteuning is om jouw wijsheid te delen. Voor bewuste jonge mensen van 18-39 jaar!
 
 
Voor de komende weken hebben we weer een mooi programma voor jullie samengesteld:
 
Woensdag 31 januari – Authentic Desire door Roald Penning en Deborah Scherz
Maandag 5 februari – Playing with Your Inner Fire door Jeroen Snijdewint en Roos ten Have
Maandag 12 februari – Tantra: Love is in the Air door Wendy Doeleman
Maandag 19 februari – Connecting with your Voice door Elisenda Pujal en Eline van der Linden
Maandag 26 februari – Modern Sjamanisme: Energetische Verbinding & Bescherming door Kees Schenk en Joël van der Putten
 
Het zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven!
 
 
**Kortingsactie**
Deze serie verbindingsavonden is er weer de mogelijkheid om aan de serie verbindingsavonden mee te doen met korting. Je betaald dan €45 in plaats van €60. En krijgt dan een korting van €15. De serie is één avondje korter omdat Club Lite gaat verhuizen. We zien jullie daarna graag op de nieuwe locatie, op 5 min afstand van de huidige locatie.
 
Stuur een mailtje naar info@eigentijdsejongeren.nl als je gebruik wilt maken van deze actie!
 
Liefs,
 
De Eigentijdse Jongeren
 
Website: www.eigentijdsejongeren.nl