fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Een belangrijk aspect van tantra is het ervaren van eenheid en verbinding. Verbinding met je eigen lichaam en ziel, maar ook met de wereld om je heen. Gedurende het leven ontwikkelen we overtuigingen die ons weerhouden die eenheid en verbinding te ervaren.
 
Daarnaast slaan we veel (energetische) ervaringen op in ons lichaam, waardoor belemmerende blokkades kunnen ontstaan. Maar juist door weerstand te omarmen en blokkades te doorvoelen, kan het transformeren. En creëren we nieuwe ruimte, om te zijn wie we werkelijk zijn.
 
Door je eerst te verbinden met jezelf en je lichaam, leg je een stabiele basis waaruit je kunt verbinden met de ander. Dit doen we o.a. door middel van meditatie, movement medicine, (partner)yoga, rituelen, breathwork en andere verbindingsoefeningen.
 
De fysieke oefeningen en houdingen openen de chakra’s en meridianen, waardoor helende (kundalini)levensenergie weer vrij kan stromen en blokkades worden opgeheven. Ook wordt er gebruik gemaakt van sjamanendrums, om dit proces te verdiepen.
 
MANIPURA CHAKRA
Tijdens deze workshop ligt de focus op de derde chakra, welke verbonden is het met het element vuur. Dit energiepunt staat centraal rondom onze identiteit, eigenwaarde, wilskracht en de mate waarop we ruimte durven in te nemen.
 
Acceptatie is de sleutel om het Zonnevlecht chakra te openen. Het erkennen en accepteren van jezelf en je omgeving. Jezelf niet kleiner maken dan je bent, maar juist al je kracht te eren en de ruimte te geven. Waardoor je de wereld kunt verblijden met de prachtige persoon, die jij werkelijk bent.
 
RITUEEL
Tijdens deze workshop zullen we werken met een krachtig ritueel, waarvoor we je vragen het volgende mee te nemen:
 
– Een kaars (eventueel in jouw kracht kleur)
– Een offer welke je weggeeft in de cirkel, iets wat symbool staat voor jouw innerlijke kracht. Dit kan van alles zijn: een steen, pauwenveer, iets dat je hebt gevonden in de natuur, een boek dat jou heeft geholpen om meer in je kracht te zakken..
 
OVER NIKKI BOGMAN
Nikki heeft altijd al een passie gehad voor het verbinden van mensen. Met zichzelf en elkaar, vanuit liefde en authenticiteit. Ze heeft ervaren hoe waardevol het is om jezelf te onderzoeken, ontmoeten en bevrijden van belemmerende overtuigingen. “Door te leven vanuit je centrum, jouw innerlijke zon, kun je jouw unieke licht
schijnen op de wereld”.
Daarnaast heeft ze in haar reis door Suriname en tijdens peace gatherings veel ervaring opgedaan met natuurkrachten en de eeuwenoude wijsheid van moeder aarde. In haar workshops combineert Nikki haar ervaring als kunstzinnig therapeut met yoga, tantra, tao en rituelen.
 
ॐ TICKETS:
_____________
 
Voel je graag dat je bij dit evenement zou willen zijn? Haal je ticket dan hier beneden.
 
Early bird: €20,- (t/m 13 oktober)
 
Normale ticket: €25,- (vanaf 14 oktober)
 
Budget ticket: €15,- (zeer beperkt beschikbaar)
 
 
ॐ EXTRA INFORMATION:
___________________
 
Location: De RuimteDe
 
Adres: Weesperzijde 79a, Amsterdam
 
Zaal open: 19:00
 
Start workshop: 19:30
 
Einde workshop: 22:30
 
Sluit: 23:00
 
Tijdens de workshop zal er gratis water en thee beschikbaar zijn.
 
Deze workshop is bedoeld voor alle leeftijden!