fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Een belangrijk aspect van tantra is het ervaren van eenheid en verbinding. Verbinding met je eigen lichaam en ziel maar ook met de wereld om je heen. Gedurende het leven ontwikkelen we overtuigingen die ons weerhouden die eenheid en verbinding te ervaren.
 
Daarnaast slaan we veel (energetische) ervaringen op in ons lichaam, waardoor belemmerende blokkades kunnen ontstaan. Maar juist door weerstand te omarmen en blokkades te doorvoelen, kan het transformeren. En creëren we nieuwe ruimte, om te zijn wie we werkelijk zijn.
 
Door je eerst te verbinden met jezelf en je lichaam, leg je een stabiele basis waaruit je kunt verbinden met de ander. Dit doen we door middel van meditatie, sharing, ademen, (partner)yoga, massage en andere verbindingsoefeningen. De fysieke oefeningen en houdingen openen de chakra’s en meridianen, waardoor helende (kundalini)levensenergie weer vrij kan stromen en blokkades worden opgeheven.
Tijdens deze workshop ligt de focus op de derde chakra, welke verbonden is het met het element vuur. Dit energiepunt staat centraal rondom onze identiteit, eigenwaarde, wilskracht en de mate waarop we ruimte durven in te nemen.
 
Acceptatie is de sleutel om het Zonnevlecht chakra te openen. Het erkennen en accepteren van jezelf en je omgeving. Jezelf niet kleiner maken dan je bent, maar juist al je kracht te eren en de ruimte te geven. Waardoor je de wereld kunt verblijden met de prachtige persoon, die jij werkelijk bent.
 
OVER NIKKI BOGMAN
Nikki heeft altijd al een passie gehad voor het verbinden van mensen. Met zichzelf en elkaar, vanuit liefde en authenticiteit. Ze heeft ervaren hoe waardevol het is om jezelf te onderzoeken, ontmoeten en bevrijden van belemmerende overtuigingen. “Door te leven vanuit je centrum, jouw innerlijke zon, kun je jouw unieke licht
schijnen op de wereld”.
Daarnaast heeft ze in haar reis door Suriname en tijdens peace gatherings veel ervaring opgedaan met natuurkrachten en de eeuwenoude wijsheid van moeder aarde. In haar workshops combineert Nikki haar ervaring als kunstzinnig therapeut met yoga, tantra, tao en rituelen.
 
PROGRAMMA
 
Maandag 8 oktober
19:00 Aanvang
19:30 door Nikki Bogman
22:30 Nog even napraten met een kopje thee
 
Entree: 12 euro (online) of 15 euro (deurverkoop)
 
 
 
EIGENTIJDSE JONGEREN
 
De Eigentijdse Jongeren willen een nieuwe wereld scheppen waarin authentieke verbinding mogelijk is. Samen met jou vormen we een gemeenschap die verbindende evenementen organiseert voor jonge mensen in Nederland. De avonden bieden een thuis waar je jezelf kunt verkennen, en ruimte en ondersteuning is om jouw wijsheid te delen. Voor bewuste jonge mensen van 18-39 jaar!
 
Voor de komende weken hebben we weer een mooi programma voor jullie samengesteld:
 
 
Maandag 1 oktober – Shiatsu Massage door Nick van ‘t End
Maandag 15 oktober – Knuffelworkshop door Wilrieke Sophia
Maandag 22 oktober – Mantra Cirkel door Healing Harmony
Maandag 5 November – Helen spelen met Reiki + Sound Healing door Justine Wassenaer
Maandag 12 November – Astrologische opstellingen door Kees Schenk
Maandag 19 November – Tantra: Sacred Sexuality door Joris van der Geest
 
Het zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven!
 
 
**Kortingsactie**
Deze serie verbindingsavonden is er weer de mogelijkheid om aan alle verbindingsavonden . Je betaald dan 68 euro in plaats van 84 euro voor de serie van zeven.
 
Stuur een mailtje naar info@eigentijdsejongeren.nl als je gebruik wilt maken van deze actie! Of als je andere vragen voor ons hebt.
 
Liefs,
 
De Eigentijdse Jongeren