fbpx
Loading Events
  • This event has passed.

Eigentijdse Jongeren stapt iedere zaterdagmiddag aan boord van de Odessa voor een nieuwe serie workshops ‘De Drijvende Kracht’. In een spel met de elementen zoeken we de kracht in onszelf en verbinding met elkaar.

Voor deze middag hebben we Wendy Doeleman van Bliss Your Body gevraagd om een tantraworkshop voor ons te verzorgen. Om bij deze workshop aanwezig te zijn mag je een ticket halen via:https://www.chipta.com/nl/TantraworkshopEJOdessaDeDrijvendeKracht/6848/selectticket

Tantra workshop: Tantric Sexuality – Wendy Doeleman (Bliss Your Body)

In deze workshop staat het thema (tantrische) seksualiteit centraal. Op een laagdrempelige manier onderzoek je hoe het met jouw seksuele (levens)energie gesteld is en hoe je met deze energie kunt spelen, zonder hierbij aan seks te doen. We doen dit via beweging, ademwerk, actieve meditatie en aanraking. Daarnaast krijg je informatie te horen over tantra & seksualiteit.

De kleren blijven aan en er vinden geen seksuele handelingen plaats. Het geleerde kun je uiteraard later wel thuis gaan uitproberen. De workshop staat open voor nieuwsgierige jongeren van iedere seksuele voorkeur of gender. Je kunt als stel komen, maar de ervaring leert dat de meeste mensen zonder partner komen.

Praktisch:
Locatie: Odessa, Veemkade 259, Amsterdam
Tijd: 12.30 tot 16.30 (workshop start om 13.00)
Leeftijd: 18 – 39 jaar
Maximaal aantal deelnemers: 24
Haal je ticket direct via: https://www.chipta.com/nl/TantraworkshopEJOdessaDeDrijvendeKracht/6848/selectticket
Toegang: 17,50 Euro
(plus 6 euro aan de deur voor een ticket inclusief Saturn Saturday met Ecstatic Dance & Spa dek)
Veganistisch diner: 8 euro
Parkeertip: gratis parkeren bij Zamenhofstraat, vandaar met de pont naar Azartplein.

Liefs,

De Eigentijdse Jongeren