fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Iedereen heeft licht en duister in zich, dat maakt ons mens.
Collectief hebben we geleerd om onze duisternis te veroordelen, dus zit deze vaak diep weggestopt in de schaduw. Zo diep dat je er zelf geen contact meer mee hebt, maar hij wel op onverwachte momenten opduikt en schade aanricht. Schaduwprojecties op anderen zorgen voor afscheiding, terwijl we zo graag willen verbinden.
 
In deze workshop maken we contact met onze schaduw zonder oordeel, maar met compassie en aanvaarding. We zoeken naar het goud dat onder de schaduw verborgen zit en tevoorschijn komt als we ons licht erop schijnen.
 
Zo kan het leven een ontspannende dans worden tussen licht en donker, de twee onmisbare aspecten van ons bestaan.
 
In deze workshop gebruiken we gesprek, dans, meditatie, energiewerk en healing.
 
Tantra & Eigentijds Nederland
Bij EN creëren we een veilige ruimte waarin je de gelegenheid krijgt jezelf te openen.
 
Tickets
Early Bird: €20,- (t/m 30 september)
Late Bird: €25,- (vanaf 1 oktober)
Budget: €15 (gelimiteerd beschikbaar)
 
 
Over Trijn Amrita
Tijdens haar 20-jarige carrière als muzikant, zangeres en actrice ontwikkelde Trijn Amrita haar eigen healing- en workshop-stijl met verschillende aspecten uit tantra, sjamanisme, yoga en mantrazang.
Ze werd opgeleid als coach / bodyworker / Maha Yoni-healer in de Shakti-tantra Shri Vidya-traditie bij Soul Institute NL, is getraind in sjamanisme door het Instituut voor Siberisch Sjamanisme, Sifra Nooter en ISTA, en yogateacher aan de Wellness-school te Antwerpen.
 
Als tantrisch healer en trainer deelt ze haar passie voor het creëren van een safe space dmv grenzen en consent, zodat seksuele energie en levenskracht op een gezonde manier kan stromen. Zij werkt via coaching, lichaamswerk, yoga, massage, mantra’s, soundhealing en sjamanisme, en begeleidt workshops in België, Nederland en Ibiza.
 
Haar missie: een respectvolle en veilige omgeving creëren zodat het lichaam zich kan ontspannen en een natuurlijke extase of bliss kan ervaren.
 
Tijden & Locatie
 
Inloop 19.00
Start 19.30.
Einde 22.30
Open tot 23.00
 
De locatie is de Tai Chi school, het adres is Kerkstraat 441.
 
Extra informatie
 
– De workshop is voor alle leeftijden toegankelijk
– Bij deze workshop serveren wij kosteloos thee en water
– Mail voor al jou vragen info@eigentijdsnederland.com