fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Wil je ervaren hoe het ontmoeten van een ander echt ont-moeten wordt? Wil je ervaren hoe fijn het is om wensen en grenzen in contact met de ander te voelen en uit te spreken? En wil je de speelsheid van contact binnen deze grenzen ervaren? enJOYment gegarandeerd!
 
Het wheel of consent, ontworpen door Betty Martin, is een krachtige tool ter ondersteuning van het ontdekken en voelen van je wensen en grenzen in aanraking, en deze met vertrouwen te communiceren.
 
Werken met het Wheel biedt ruimte om met bewustzijn en plezier in contact te gaan met de ander en met vertrouwen te geven en te ontvangen. Zonder schuldgevoelens / verwachtingspatronen / onduidelijke grenzen / twijfels of de ander er wel van geniet.
 
Aanraken via het wheel zorgt voor veel speelsheid, openheid en helderheid en daarmee voor meer plezier!
——————————————————————————————-
 
* Je leert in de workshop de verschillende kanten en dynamieken van het Wheel in theorie kennen. Hierna gaan we deze theorie in de praktijk brengen;
* Je leert in verschillende oefeningen je grenzen en verlangens herkennen, uitspreken en ervaren. We werken met wisselende partners zodat je in verschillende contacten kunt ervaren wat je verlangens en je grenzen zijn.
 
Het allermooiste is dat je alle oefeningen mee naar huis kunt nemen om verder te ontdekken en integreren; in de slaapkamer of gewoon op straat
 
PROGRAMMA
Maandag 26 november
19:00 Aanvang
19:30 The art of touch: wheel of consent door Guusje van Kersbergen
22:30 Nog even napraten met een kopje thee
 
Entree: 12 euro (online) of 15 euro (deurverkoop)
Gratis thee en water
 
 
GUUSJE VAN KERSBERGEN
De workshop wordt geleid door Guusje van Kersbergen.
Guusje begeleidt als facilitator/coach groepen en individuen in het bedrijfsleven en op persoonlijk niveau en combineert persoonlijk leiderschap met tantra. Ze weet op een speelse manier de veiligheid te creëren om diep te gaan; daar waar echte transformatie plaatsvindt. Ze ondersteunt je om in contact te komen met het hart en helpt je om het lef te vinden je hart te volgen. Nieuwsgierig? Kom spelen en ontdekken!
 
 
EIGENTIJDSE JONGEREN
De Eigentijdse Jongeren willen een nieuwe wereld scheppen waarin authentieke verbinding mogelijk is. Samen met jou vormen we een gemeenschap die verbindende evenementen organiseert voor jonge mensen in Nederland. De avonden bieden een thuis waar je jezelf kunt verkennen, en ruimte en ondersteuning is om jouw wijsheid te delen. Voor bewuste jonge mensen van 18-39 jaar!
 
Voor de komende weken hebben we weer een mooi programma voor jullie samengesteld:
 
Maandag 12 November – Tantra: Sacred Sexuality door Joris van der Geest
Maandag 19 November – Astrologische opstellingen door Kees Schenk
Maandag 3 december – Diving deep into conscious relationships met Illaria Rubei (EN)
Maandag 17 december – Ademworkshop met Pieter Schop (beperkt aantal plekken)
 
Het zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven!
 
Liefs,
 
De Eigentijdse Jongeren