fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
“Heal your feminine energy, release your inner Goddess!”
 
JOUW VROUWELIJKE KRACHT
In samenwerking met Eigentijdse Jongeren Amsterdam organiseert Jouw Geluk Centraal speciaal voor jonge vrouwen een transformerende workshop om terug te komen in je vrouwelijke kracht!
 
Als vrouw dragen we ons eigen verleden bij ons, maar ook het collectieve verleden van onderdrukking. We mogen onze kracht weer terug gaan vinden en de ingang ligt in onszelf. Onze geest en ons lichaam mogen geheeld worden en loslaten wat niet meer dienend is. Deze workshop staat in het teken van loslaten en hervinden van je eigen kracht. Door in contact te komen met jezelf en je lichaam kan je die verbinding met je vrouwelijke kracht herpakken. Onder vrouwelijke kracht vallen onder andere het volgen van je hart en intuïtie, je empathische vermogens, liefde kunnen geven en ontvangen, zelfvertrouwen, zachtheid, creativiteit en sensualiteit.
 
Het doel van deze workshop is jou in verbinding brengen met je kern en je lichaam en het loslaten van pijn en emoties die daar zijn opgeslagen. Je komt weer in verbinding met je vrouwelijkheid en innerlijke kracht om vol vertrouwen in het leven te staan!
 
DE WORKSHOP
Deel 1: Turning Inside
We beginnen de workshop met het zetten van een intentie. Welk patroon of belemmerende overtuiging over jezelf (of jouw vrouw zijn) draag je nog met je mee? Wat wil je deze workshop loslaten? Daarna volgt een chakra meditatie waar je alle chakra’s uitzuivert zodat de energie vrijuit kan gaan stromen.
 
Deel 2: Turning Outside
Na de pauze beginnen we met het activeren van de vrouwelijke energie middels kundalini oefeningen. Vervolgens maken we een reis door de 4 elementen van ons mens-zijn: vuur, water, aarde en lucht. De gehele natuur en dus ook wij mensen bestaan uit deze elementen. Een van deze elementen is het meest aanwezig in jou en dit kan je kracht geven maar ook doorslaan in een valkuil. Door de elementenreis brengen we je element in balans met de andere 3 en dan komen we bij het 5e element uit: eter. Dit vertegenwoordig eenheid en harmonie: onze kern en creatieve intelligentie.
 
Vuur is passie, hartstocht, warmte, actie, boosheid
Water is stromend, zacht, gevoelig, open, sensueel en kwetsbaar
Aarde is nuchter, standvastig, observator, rust, gegrond
Lucht is snel, hoog, denken, reageren, vluchtig
 
PROGRAMMA
19.00 – 19.30 Inloop met koffie/thee
19.30 – 20.30 Deel 1
20.30 – 20.45 Pauze
20.45 – 21.45 Deel 2
21.45 – 22.30 Napraten
 
JOUW GELUK CENTRAAL
Vanuit haar eigen zoektocht naar geluk en zelfliefde heeft Immy Heijmans haar eigen praktijk Jouw Geluk Centraal opgericht waar ze vrouwen coacht middels mindfulness en creatieve therapie.
Haar achtergrond als dramatherapeut en boeddhistische geestelijke verzorging maakt dat ze een perfecte combinatie heeft gevonden tussen naar binnen keren en voelen wat daar speelt enerzijds, en spanning en pijn loslaten middels expressie anderzijds. Jouw Geluk Centraal helpt vrouwen vanuit innerlijke kracht en geluk te gaan leven!
 
TICKETS
De bijdrage voor deze workshop is 17€ per persoon.
 
 
PRAKTISCH
– Kleed je comfortabel, neem een warme trui/vest en een flesje water mee.
– Thee en water is inbegrepen.
– Deze workshop is bedoeld voor vrouwen tussen de 18 en 39 jaar.
– Heb je vragen: mail dan naar info@eigentijdsejongeren.nl, wij helpen je graag verder!
 
Deze workshop vraagt een minimum van 10 deelnemers!! Dus nodig vooral je vriendinnen uit 😊
 
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!
Liefs, Immy (Jouw Geluk Centraal)
 
 
Eigentijdse Jongeren
De Eigentijdse Jongeren willen een nieuwe wereld scheppen waarin authentieke verbinding mogelijk is. Samen met jou vormen we een community die verbindende evenementen organiseert voor jonge mensen in Nederland. De avonden bieden een thuis waar je jezelf kunt verkennen, en ruimte en ondersteuning is om jouw wijsheid te delen. Voor bewuste jonge mensen van 18-39 jaar!