fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Je hebt verlangens, dat staat buiten kijf.
 
Maar weet je ook WAT die verlangens precies zijn?
Weet je ook het VERSCHIL tussen werkelijke verlangens, en de verlangens die je verder weg brengen van waar je wilt zijn? De verlangens die contra-productief, of zelfs (her-)traumatiserend zijn?
 
Weet je hoe verlangen VOELT in je lijf?
 
Kun je je verlangens UITDRUKKEN?
 
En is The Law of Attraction beheersen voldoende wanneer het gaat over het manifesteren van verlangens?
 
Je verlangs zijn verbonden aan je derde chakra, je solar plexus. Dit is de plek van je innerlijke authoriteit en innerlijke kracht. Een gezond, vibrerend, open derde chakra zal het vervullen van je verlangens ondersteunen.
 
Gezonde verlangens komen met gezonde grenzen, en ook weten en begrijpen welke beperkende overtuigingen je op de voor- of achtergrond beïnvloeden.
 
In deze workshop gaan we een licht schijnen op jouw verlangens. Niet alleen welke verlangens er zijn (of dat nu over liefde, geluk, geld of werk gaat), maar ook hoe je authentieke verlangens van andere verlangens kunt onderscheiden. En natuurlijk hoe je ze kunt vervullen!
 
We werken in deze workshop met tools uit diverse tantrische tradities, shamanistische aspecten, Wheel of Consent en conscious polarity play.
 
Neem pen en papier mee.
 
WIE IS WILRIEKE SOPHIA?
 
Je kent Wilrieke waarschijnlijk wel van de Knuffelworkshops, of haar blog www.exploringdeeper.com. Wilrieke noemt zichzelf een Intimacy Activist, met als missie in dit leven liefde en intimiteit voor zoveel mogelijk mensen veilig en overvloedig in hun leven aanwezig te laten zijn. Wilrieke is een master-manifester en leeft gepassioneerd van wat ze doet.
 
Naast het faciliteren van Knuffelworkshops en -sessies faciliteert Wilrieke vanuit haar bedrijf Exploring Deeper ook andere workshops in het spectrum van intimiteit, zoals Tantra en conscious kink. Ze haalt graag de meest inspirerende facilitators uit het wereldwijde veld van intimiteit naar Nederland om samen te werken, zoals Eugene Hedlund, Jamie Catto, Francesca Gentille, Rachel Rickards, Buster Radvik, Marti Birch, Robyn Dalzen, Matthias Schwenteck en vele anderen. Ook is ze schrijver en moeder van drie dochters.
 
Wilrieke heeft een zeer brede achtergrond in o.a. verschillende tradities (neo-) tantra, conscious kink, consious s’xuality, persoonlijke groei, shamanisme, manifestatie, intuitief werken, healing, en is bevoegd om het Wheel of Consent in workshops te gebruiken.
 
“What’s Your Desire?” is een nieuwe workshop-reeks die bedoeld is om je te help[en je verlangens te herkennen, erkennen en realiseren.
 
PROGRAMMA
Maandag 21 januari
19:00 Aanvang
19:30 Workshop: What’s your desire door Wilrieke Sophia
22:30 Nog even napraten met een kopje thee
 
Entree: 12 euro (online) of 15 euro (deurverkoop)
Gratis thee en water
 
 
EIGENTIJDSE JONGEREN VERBINDINGSAVONDEN
Hier alvast een voorproefje op wat je nog meer bij ons kan verwachten in 2019, binnenkort zie je hier meer workshops die in februari en maart zullen plaats vinden.
 
Maandag 28 januari – Circling door Ellen Waenink
Maandag 4 februari – Tantra: Anahata door Malou Tan en Olaf Henselmans
Maandag 11 februari – Connective Dance: The Light of Stars door Kees Schenk
Maandag 18 februari – Opening to love: the polarity of giving and receiving door Marcia Sanders
Maandag 25 februari – Intuïtie en Oerkracht door Noralie Brandsma
Maandag 4 maart – Tantra: Universal Love door Joris van der Geest
 
Het zijn allemaal open avonden waar je je niet voor hoeft in te schrijven!
 
Liefs,
 
De Eigentijdse Jongeren