fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Het dagelijks zelf. Ons doen en laten in onze dagelijkse gang van zaken, een deel van ons ego waarmee dagelijks leven.
Het deel dat altijd onderweg is, dat altijd ergens naartoe wilt voordat het “goed” is. En als het daar dan is, is het alweer bezig om naar het volgende toe te gaan.
 
Het ego is niet goed of slecht, het is er nu eenmaal. Het is een deel van ons als mens. Een belangrijk deel ook, wat we niet kunnen en hoeven te elimineren. Wel kunnen het eens vanaf een afstandje bekijken, en meer ruimte voor onszelf creëren waardoor er meer rust en mildheid kan onstaan in de verhouding ermee.
 
Vaak zijn we ons niet bewust van dit dagelijks zelf, en dat zorgt voor onnodig lijden. Het gaat erom hoe we naar onszelf kijken. We leven vanuit bepaalde overtuigingen die zijn aangeleerd en die ons kunnen belemmeren in ons gelukkig(er) zijn.
 
Ook kijken we vaak naar onszelf met een strenge, kritische blik. Jezelf niet goed genoeg vinden, en vinden dat het altijd maar beter moet, datgene wat je doet, datgene wat je bent. Je merkt op dat je te hoge eisen voor jezelf stelt, en altijd op zoek bent naar beter of anders, dat je jezelf afwijst omdat iets niet lukt, of omdat je nog steeds dat “ene ding” doet waar je toch het liefst vanaf zou willen zijn.
 
Kortom, het lijkt nooit goed genoeg te zijn, en je hebt hier last van. Zo kennen we allemaal onze persoonlijke strijd met het dagelijkse zelf. En rationeel weten we allemaal wel dat we hier last van hebben, alleen vaak verandert er niets.
 
Deze workshop laat je op een nieuwe manier kennis maken met dit dagelijks zelf waardoor er vernieuwende inzichten in beeld komen. Vanuit hier leren we op een mildere manier kijken naar onszelf. Dit is de eerste stap waarmee we patronen kunnen doorbreken die ons dagelijks hinderen.
 
Ben jij tussen de 18-39 jaar en voel jij je aangesproken door het bovenstaande, dan ben je van harte welkom bij deze workshop!
*Praktische info:
 
*Tickets & Kosten: €12,-
Haal je ticket via deze link:
 
Let op: Er is plek voor 20 deelnemers.
 
 
*Programma workshop:
 
13:30u – Inloop
14:00u – Aanvang workshop
15:30u – Pauze
16:00u – Vervolggedeelte workshop
16:45u – Afsluiting/ruimte voor vragen
17:00u – Naar huis
 
Er is thee en wat lekkers aanwezig, dit zit bij de kosten inbegrepen.
We zien je graag die dag 🙂
 
Liefs,
 
Eigenstijde Jongeren
 
*Over Marc:
 
Marc geeft deze workshop gebaseerd op theorie en ervaring vanuit zijn opleiding tot bewustzijnscoach. Hierdoor is Marc geïnspireerd geraakt om deze workshop op te zetten om mensen een stapje verder te helpen.
 
Hiernaast heeft Marc zijn eigen coachingspraktijk opgezet en coacht hij mensen die te maken krijgen met de obstakels des levens. Coaching en workshops geven doet Marc vooral met plezier en passie.