fbpx
Loading Events
  • This event has passed.
Zen-meditatie en Do-In yoga zijn oeroude krachtige Japanse technieken om lichaam en geest sterker en gezonder te maken. Ze werden honderden jaren geleden ontwikkeld toen het Indiase boeddhisme zich mengde met het Chinese taoïsme. Monniken brachten deze fusie naar Japan, waaruit het zenboeddhisme ontstond.
 
Ben je nieuwsgierig naar de Japans-Chinese vorm van yoga en meditatie? Of ben je op zoek naar een down-to-earth en praktische manier om je lichaam en geest meer in balans met elkaar te brengen en meer rust in je kop te creëren? Dan is deze workshop zeker wat voor jou!
 
De workshop is voor alle leeftijden en levels geschikt.
 
 
OVER MARISKA GUNSING
Mariska Gunsing (28) geeft sinds 2014 slow flow yoga gecombineerd met levensfilosofie vanuit het zenboeddhisme en taoïsme. Ze staat bekend om haar lichte en humoristische manier van lesgeven.
 
We gaan twee keer twintig minuten mediteren volgens de zen-techniek. Tussen de meditaties door nemen we uitgebreid de tijd voor de zes Masunaga do-in meridiaanstrekkingen, die alle energiebanen in het lichaam beter laten doorstromen.
 
 
TICKETS
Early Bird: €20 (t/m 21 april)
Normale Ticket: €25 (t/m 28 april 20:00)
Deurverkoop: €30
 
 
Yoga en meditatie hoort betaalbaar voor iedereen te zijn. Daarom hebben wij ook een budget ticket beschikbaar voor iedereen die dit nodig heeft. Hier betaal je dan slechts €15 voor.
 
PROGRAMMA
14:45-15:15 Je bent welkom
15:15-17:30 Workshop: Zen Meditatie EN Do-in Yoga
17:30-18:00 Ontspannen met thee, en dan naar huis.
 
We hebben gratis thee & water tijdens deze workshop.
 
EN CONNECTIVE SUNDAYS
Elke zondag organiseren wij onze verbindende evenementen voor alle leeftijden op onze magische nieuwe locatie in Club 8. Wees welkom bij onze connective sunday!
 
○ Zondag 15 april – Tantra: Meeting Without Masks door Arja Hendrikx
○ Zondag 6 mei – Tantra: One day exploration door Laura Carrotti
 
Volg onze community op Facebook om op de hoogte te blijven van alle mooie nieuwe events de komende tijd: