fbpx
Over ons 2018-04-21T15:59:38+02:00

Over ons

Een nieuwe tijd is aangebroken. Een tijd waarin mensen steeds meer gaan samenwerken met elkaar en waarin spiritualiteit en zingeving steeds meer een plek krijgt in de wereld waarin wij leven.

Hierbij hoort ook een nieuwe manier van verbinden en genieten. Een plek waar je jezelf kan vinden en ontwikkelen samen met anderen.

Deze plek vind je bij de Eigentijdse Jongeren, waar jonge mensen zoals jij hun krachten bundelen om Nederland te verbinden.

future-create

Ons verhaal

Ons verhaal begint bij het Eigentijds Festival, een jaarlijks spiritueel festival in Nederland. Hier ontmoette een groep jongeren elkaar in het jaar 2012, een groep die in verbinding is gebleven na een geweldig mooi festival avontuur en daarna steeds meer en meer is gaan groeien in verbinding en aantallen. Nu organiseren wij sinds februari 2014 actief evenementen voor bewust jong Nederland. Dit doen we door verschillende regio’s in het land waaronder Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Nijmegen.

Wij bieden een plek waar bewust jong Nederland elkaar kan ontmoeten. Een plek die bewuste jonge mensen hun thuis kunnen noemen en waar ze zichzelf kunnen zijn. Een plek waar ze de mogelijkheid hebben om te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Maar we doen meer dan dat, bij de Eigentijdse Jongeren geloven wij dat we door de verspreiding van kennis, elkaar en anderen kunnen inspireren. Daarom bieden wij een leerschool voor moedige creatievelingen en beginnende spirituele jonge ondernemers waar je kan worden ondersteunt en begeleid in het ontwikkelen en neerzetten van wie jij bent en wat je wil uitdragen.

Deze website

Op deze website kan je op de hoogte gehouden worden van onze evenementen en de ontwikkelingen die wij doormaken. Wij posten hier regelmatig artikelen waarvan je kan mee genieten van de ervaringen en wijsheden van onze jonge leraren en deelnemers. Daarnaast krijg je ook een kijkje in onze workshopdagen met foto reportages in de media sectie van onze website. We zien je binnenkort graag op een van onze workshops verschijnen!

Hartegroet,

De Eigentijdse Jongeren