fbpx

Hoe maak je de juiste keuze? ( Sonnevelt Opleidingen)

  • kiezen-keuzestress-hoge-resolutie

Dat is lastig, zeker wanneer je ontzettend veel keuzemogelijkheden hebt. Om goede levenskeuzes te kunnen maken is het belangrijk dat je weet wie je bent, wat je wilt in je leven en hoe je anderen kunt helpen.

Net als Eigentijdse Jongeren helpt Sonnevelt Opleidingen mensen bij het ontdekken van hun eigen kracht en bij het maken van goede levenskeuzes.
Daarom zijn Eigentijdse Jongeren en Sonnevelt Opleidingen een samenwerking aangegaan. Sonnevelt docent Rosalieke Hammecher zal 21 september een avond verzorgen vanuit de opleiding Therapeut Integrale Lichaamsmassage. In haar workshop ‘Een aanraking ze.gt meer dan 1000 woorden’ zal ze met lichaamswerk en massagetechnieken laten proeven wat deze opleiding te bieden heeft.

Naast massage opleidingen biedt Sonnevelt Opleidingen ook opleidingen op het gebied van Toegepaste Psychologie en Gezondheid. Zoals de opleiding Psychologie in de Praktijk. Tijdens deze opleiding doorloop je een reis naar je essentie. Je krijgt beter inzicht in je eigen functioneren en in dat van anderen. Zo ontdek je je drijfveren, leer je meer over je achtergrond en krijg je zicht op kwaliteiten. Deze inzichten geven een heldere kijk op verschillende gebieden van het leven. En helpen jou goede levenskeuzes te maken.

Wil je meer informatie over Sonnevelt Opleidingen ga dan naar: www.sonneveltopleidingen.nl

logo-sonnevelt

By | 2018-04-21T15:59:40+02:00 September 7th, 2014|Persoonlijke ontwikkeling, Samenwerking|