fbpx

Eigentijdse Jongeren Festival rapport: Nienke van Heck

  • Nienke

Op 12 april 2015 dit jaar vond ons allereerste Eigentijdse Jongeren festival plaats, dit in Club Lite in Amsterdam. Op twee verdiepingen vond een spectaculaire dag plaats waar Hemel & Aarde bij elkaar werden gebracht. Onze reporter Nienke van Heck was ter plaatse om jullie een kleine verslag te geven van hoe zij deze dag had ervaren…

 

Lieve Eigentijdse Jongeren,

Ik zou bijna dit papier leeg houden, als het gaat om het eigentijdse jongeren festival van zondag 12 april. Het was namelijk zo onbeschrijfelijk fantastisch mooi en fijn om ons zo intens te verbinden met onszelf en met elkaar. In liefde, vreugde, kracht, openheid en schoonheid.

Zo hebben we samen een reis gemaakt door zeven chakra´s. We hebben heerlijk veel gedanst en verbindingsoefeningen gedaan met de biodanza workshop, er was een workshop vechtkunst en spiritualiteit, contact en improvisatie, heel veel geknuffeld bij de knuffelworkshop, en niet te vergeten de tantra workshop. Aan het einde van deze leerzame volledige dag was er een eindfeest, waar de remmen helemaal losgingen. Heerlijk om iedereen zo genietend en vrolijk te zien! Dansen naar dat wat er op dat moment in je opleeft. Dat geeft zo’n blij en sprankelend gevoeletje in je buik!

De dag begon met een hele mooie sensuele dans van drie stralende jonge vrouwen, en een mega klankschalensessie introductie om de dag in te luiden. We hebben samen heel veel geknuffeld, biologisch gegeten en gedronken, fijne gesprekken gevoerd, gechillt in de chilroom en ook nog een life concert ervaren van John Wanderer. …Ik zal je zeggen, kippenvel!

In verbinding met elkaar versterk je elkaars hemel-op-aarde gevoel. Wat het doel was van dit Festival.
Ik hoop dat jullie ook zo genoten hebben als ik, en dat jullie harten er nog lang van blijven springen!

Mijn grote dank aan iedereen die aan dit stukje hemel op aarde meegewerkt hebben. Door er te creëren, door er te stralen en door er simpelweg gewoon te zijn.

Liefs xxxxx Nienke

 

Ben je ook op zoek naar nieuwe verbindingen met leeftijdsgenoten en bijzondere ervaringen als deze? Deze zomer organiseren wij het Indigo Festival, in samenwerking met Young Masters Global. In vijf fantastische dagen nemen wij jullie mee naar de natuur waarin we een reis maken langs de vijf elementen. Dit allemaal in verbinding met elkaar, met bijzondere workshops door en voor jonge mensen van 18 tot en met 39 jaar.

Wil je meer informatie over Indigo Festival? Ga naar www.indigofestival.nl.

Click edit button to change this text.

By | 2018-04-21T15:59:40+02:00 June 12th, 2015|Eigentijdse Jongeren, Indigo Festival, Spiritualiteit|