fbpx
Team 2020-01-14T21:33:15+02:00

Team

Kees Schenk
Kees Schenk
Kees heeft een passie voor het verbinden van mensen en is iemand die echt zijn hart volgt. Als oprichter en hoofdorganisator van de Eigentijdse Jongeren is zijn missie om bewust jong Nederland te verbinden. Al op jonge leeftijd startte hij zijn reis naar binnen en begon hij zich bewust te worden van zijn innerlijke kracht. Zo ontdekte hij hoe luisteren naar je eigen lichaam en energie je helpt om in je kracht te staan en mooie verbindingen te maken met de wereld om je heen. Naast het organisatorische werk dat hij doet voor de Eigentijdse Jongeren geeft Kees workshops over Chakra Tantra en Connective Dance en Breath of Life, waarin authentieke verbinding. plezier en zelfliefde centraal staan.
Merel Sloot
Merel Sloot
Deze sterke power vrouw is de jongste Biodanza-lerares van Nederland. Ze geeft wekelijkse Biodanzalessen voor jongeren in Utrecht. Hiernaast geeft Merel ook Biodanzales voor kinderen met hun ouders en is ze is actief als organisator bij festivals van de Eigentijdse Jongeren.
Bravon van Zutphen
Bravon van Zutphen
Ooit zat hij helemaal in zijn hoofd, verscholen voor de grote boze wereld deed hij dat wat van hem verwacht werd. Met de jaren werd het vraagteken boven zijn hoofd steeds groter, tot het moment dat hij een geleide meditatie volgde, in flitsen zijn vorige levens en de toekomst zag en zo zijn gave ontdekte. Hij ging zijn hart volgen en liet zijn oude werk achter zich. Als medium begeleid hij nu retraites, geeft hij één op één readingen, begeleid hij workshops en DJ-ed hij intuïtief.
Danielle Ploegmakers
Danielle Ploegmakers
Danielle heeft een achtergrond in de internetmarketing en is medeverantwoordelijk voor het uiterlijk en de inhoud van de website. Hiernaast verzorgt ze bij Eigentijdse Jongeren af en toe Biodanza workshops.
Rudy Laurijsen
Rudy Laurijsen
Rudy is vooral achter de schermen actief bij Eigentijdse Jongeren, hij houdt zich onder andere bezig met de administratie en registratie. Hij heeft een bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond en daarnaast nog een post HBO (h)NLP opleiding gevolgd en is graag bezig met diverse projecten. Rudy heeft een brede interesse in onder andere muziek, percussie, dans, spelontwerp, ICT persoonlijke groei, bewustwording van overtuigingen, lichaamswerk en massage,. Ook geeft hij af en toe workshops voor Eigentijdse Jongeren waarin voornamelijk een pure expressie en speelsheid centraal staan.
Nikki Bogman
Nikki Bogman
De krachtige en warme Nikki is afgestudeerd Kunstzinnig Therapeut en mede-organisator van EJ Den Haag en Eigentijds Kapsel. Haar passie is het verbinden van mensen. Met zichzelf en elkaar, vanuit liefde en authenticiteit. In haar reis door Suriname en tijdens peace gatherings heeft ze veel ervaring opgedaan met natuurkrachten en de eeuwenoude wijsheid van moeder aarde. Ze combineert haar ervaring als therapeut met yoga, tantra, tao en rituelen in haar workshops en vrouwencirkels. Daarnaast heeft ze een passie voor gezonde voeding en verzorgt ze heerlijke taartjes bij EJ evenementen.
Piotr Tekien
Piotr Tekien
Piotr heeft de websites van Eigentijds Nederland en Eigentijdse Jongeren ontwikkeld waarbij de vernieuwing van de website centraal staat. Hij volgt een bachelor Game Design & Development aan HKU in Utrecht. Zijn fascinatie ligt diep bij games en wilt daar zijn werk van maken en doen waar je van houd is geen werk meer, toch? Jezelf uitten met programmeren is soms lastiger dan je denkt, daarom wilt hij zich meer in het visuele resultaat van wat er achter de schermen gebeurd. Iets visueel fijn ogend maakt iets een stuk interessanter dan een beetje techniek.
Marc Swillens
Marc Swillens
Zijn leven lang is Marc al bezig met persoonlijke ontwikkeling en heeft hij altijd een fascinatie gehad voor bewustwording. Zo is Marc altijd bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling en heeft hij altijd de motivatie en passie gehad om mensen hierin te helpen. Bewustwording is in zijn beleving dan ook een onderdeel voor het ervaren van minder lijden, en dus meer geluk.  Marc werkt in de antroposofische (verslavings)zorg en heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als bewustzijnscoach waarin hij mensen begeleidt in het ontwikkelen van bewustzijn. Binnen Eigentijdse Jongeren is Marc actief als coördinator en organisator van evenementen. Naast dit alles is Marc muzikant en begeleidt hij mantracirkels met zijn band Healing Harmony waar zij veel mensen mee samenbrengen en verbinden. Healing Harmony werkt ook veel samen met Eigentijdse Jongeren.
Eline van der Linden
Eline van der Linden
Eline deelt haar passie voor klank en beweging graag door middel van uiteenlopende workshops, optredens, ceremonies en therapie. Van huis uit is ze muziektherapeut en daarnaast werkt ze veel met dans, yoga en meditatie. Voor Eigentijdse Jongeren gaf Eline onder andere workshops Body Percussie, Connective Dance, Ecstatic Dance, Yin Yoga en Klank, Yoga Dance Live en klankbaden. Daar is Eline binnen EJ bekend mee. In de toekomst zullen er zeker meer van deze en andere workshops volgen. Ook is zij host bij workshopdagen en binnenkort bij de verbindingsavonden van EJ Rotterdam. Tijdens EJ Festivals en evenementen verzorgt Eline vaak live muziek, waarbij ze je meeneemt in haar wereld vol magische klanken!
Michiel van Tienhoven
Michiel van Tienhoven
De creatieve, krachtige en ontzettend knuffelbare Michiel is afgestudeerd aan de Hogeschool Voor de Kunsten, waar hij zijn diploma Master of Arts – richting Game Art – heeft behaald. Momenteel werkt hij aan de grafische vormgeving voor Eigentijdse Jongeren, decoratie en organisatie voor het EJ zomerfestival. Bij het vinden van Eigentijdse Jongeren was hij blij met het vinden van zijn Tribe. Zijn zoektocht gaat om het verbinden met groepen die hem goed doen voelen; Een stam-achtige, familie geörienteerde nabijheid, waar het gaat om het delen waar we van houden en wat ons interesseert. Hij heeft een passie voor interessante gesprekken die leiden naar nieuwe verbindingen die veilig voelen, zodat we meer kunnen delen en vieren wie we zijn zonder aan zelf-opoffering te hoeven doen.