fbpx
Team 2018-04-21T15:59:37+00:00

Team

Kees Schenk
Kees Schenk
Kees heeft een passie voor het verbinden van mensen en is iemand die echt zijn hart volgt. Als oprichter en hoofdorganisator van de Eigentijdse Jongeren is zijn missie om bewust jong Nederland te verbinden. Al op jonge leeftijd startte hij zijn reis naar binnen en begon hij zich bewust te worden van zijn innerlijke kracht. Zo ontdekte hij hoe luisteren naar je eigen lichaam en energie je helpt om in je kracht te staan en mooie verbindingen te maken met de wereld om je heen. Naast het organisatorische werk dat hij doet voor de Eigentijdse Jongeren geeft Kees workshops over Chakra Tantra en Connective Dance en Breath of Life, waarin authentieke verbinding. plezier en zelfliefde centraal staan.
Maja Blom
Maja Blom
De krachtige Maja is mede-organisator en host voor de Eigentijdse Jongeren regio Utrecht. Ze is yogadocent, masseuse en coach. Op haar unieke manier combineert ze haar kennis en passie over zowel het fysieke lichaam als haar ervaring in energiewerk in alles wat ze doet. Alle lagen doen mee: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Ze nodigt jou dan ook op zachte wijze uit om hetzelfde te doen: om te gaan voelen, te ervaren en te gaan zien wie jij in de kern bent. Bij ons geeft ze workshops op het gebied van yoga, massage en energiewerk. Op de festivals is ze meestal aanwezig als coach en coördinator van het “lichtteam” waarbij ze haar kwaliteiten inzet voor sfeerbeheer en persoonlijke begeleiding. En natuurlijk blijft ze zich ontwikkelen en gaan we nog veel meer van haar zien en horen!
Merel Sloot
Merel Sloot
Deze sterke power vrouw is de jongste Biodanza-lerares van Nederland. Ze geeft wekelijkse Biodanzalessen voor jongeren in Utrecht. Hiernaast geeft Merel ook Biodanzales voor kinderen met hun ouders en is ze is actief als organisator bij festivals van de Eigentijdse Jongeren.
Chris van der Weide
Chris van der Weide
Chris van der Weide studeerde in Nederland op de toneelschool en voltooide in Londen haar Master in Somatic Dance. Op dt moment pendelt ze op en neer tussen Nederland en Mexico, waar ze bij een tantrische yoga community woont en werkt. Haar workshops richten zich op de ontmoeting tussen binnen en buiten, boven en beneden, het aardse en het alles, jezelf en de ander – door de fysieke ervaring als uitgangspunt te nemen.
Kiki Drost
Kiki Drost
Kiki is vooral achter de schermen actief bij de Eigentijdse Jongeren; festival-coördinator, beheerder van de Facebook-groep en vrijwilliger op verbindingsavonden. Ze heeft een bachelor diploma in Engelse literatuur en volgt nu een master in literatuur en cultuurkritiek aan de Universiteit Utrecht. De cominatie van goed mee kunnen komen in het Westerse, aardse leven aan de andere kant, maar zich ook thuis voelen in de wereld van de spiritualiteit aan de andere kant zorgen ervoor dat Kiki het beste van beide werelden kan combineren.
Nick van Zutphen
Nick van Zutphen
Ooit zat hij helemaal in zijn hoofd, verscholen voor de grote boze wereld deed hij dat wat van hem verwacht werd. Met de jaren werd het vraagteken boven zijn hoofd steeds groter, tot het moment dat hij een geleide meditatie volgde, in flitsen zijn vorige levens en de toekomst zag en zo zijn gave ontdekte. Hij ging zijn hart volgen en liet zijn oude werk achter zich. Als medium begeleid hij nu retraites, geeft hij één op één readingen, begeleid hij workshops en DJ-ed hij intuïtief.
Danielle Ploegmakers
Danielle Ploegmakers
Danielle heeft een achtergrond in de internetmarketing en is medeverantwoordelijk voor het uiterlijk en de inhoud van de website. Hiernaast verzorgt ze bij Eigentijdse Jongeren Den Haag af en toe Biodanza workshops.
Rudy Laurijsen
Rudy Laurijsen
Rudy is vooral achter de schermen actief bij Eigentijdse Jongeren, hij houdt zich onder andere bezig met de administratie en registratie.
Hij heeft een bachelor Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond en daarnaast nog een post HBO (h)NLP opleiding gevolgd en is graag bezig met diverse projecten.
Rudy heeft een brede interesse in onder andere muziek, percussie, dans, spelontwerp, ICT persoonlijke groei, bewustwording van overtuigingen, lichaamswerk en massage,.
Ook geeft hij af en toe workshops voor Eigentijdse Jongeren waarin voornamelijk een pure expressie en speelsheid centraal staan.
Nikki Bogman
Nikki Bogman
De krachtige en warme Nikki is afgestudeerd Kunstzinnig Therapeut en mede-organisator van EJ Den Haag en Eigentijds Kapsel. Haar passie is het verbinden van mensen. Met zichzelf en elkaar, vanuit liefde en authenticiteit. In haar reis door Suriname en tijdens peace gatherings heeft ze veel ervaring opgedaan met natuurkrachten en de eeuwenoude wijsheid van moeder aarde. Ze combineert haar ervaring als therapeut met yoga, tantra, tao en rituelen in haar workshops en vrouwencirkels. Daarnaast heeft ze een passie voor gezonde voeding en verzorgt ze heerlijke taartjes bij EJ evenementen.
Piotr Tekien
Piotr Tekien
Piotr heeft de websites van Eigentijds Nederland en Eigentijdse Jongeren ontwikkeld waarbij de vernieuwing van de website centraal staat. Hij volgt een bachelor Game Design & Development aan HKU in Utrecht.

Zijn fascinatie ligt diep bij games en wilt daar zijn werk van maken en doen waar je van houd is geen werk meer, toch? Jezelf uitten met programmeren is soms lastiger dan je denkt, daarom wilt hij zich meer in het visuele resultaat van wat er achter de schermen gebeurd. Iets visueel fijn ogend maakt iets een stuk interessanter dan een beetje techniek.

Joris van der Geest
Joris van der Geest
Joris ontdekte een aantal jaar geleden hoe dansmeditatie en tantra zijn leven kon verrijken. Eerst vooral als tegenwicht ten opzichte van zijn zakelijke kant, en gaandeweg steeds meer als wezenlijk onderdeel van zijn leven. Om deze ervaring te delen en te verspreiden, organiseert hij voor Eigentijdse Jongeren workshops in onder meer tantra , massage en dansmeditatie. Hij is nauw betrokken bij het magische schip Odessa en heeft deze plek gemaakt tot vast onderkomen voor Eigentijdse Jongeren op de zaterdagmiddag; een plek voor gezamenlijke expressie, co-creatie en verbinding. Tussendoor deelt hij graag hier en daar wat heling uit met knuffels en massages.
Marc Swillens
Marc Swillens
Zijn leven lang is Marc al bezig met persoonlijke ontwikkeling en heeft hij altijd een fascinatie gehad bewustwording. Zo is Marc altijd bezig geweest met persoonlijke ontwikkeling en heeft hij altijd de motivatie en passie gehad om mensen hierin te helpen. Bewustwording is in zijn beleving dan ook een onderdeel voor het ervaren van meer geluk. Marc heeft een achtergrond in de (verslavings)zorg en heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als bewustzijnscoach waarin hij mensen begeleid in het ontwikkelen van bewustzijn. Binnen Eigentijdse Jongeren geeft Marc workshops die gebaseerd zijn op zijn coaching en organiseert hij evenementen om mensen, binnen Eigentijdse Jongeren in omgeving Utrecht, samen te brengen. Naast dit heeft Marc ook zijn eigen Recover Supportgroup, wat onderdeel is van Driven Nederland. Dit wordt georganiseerd binnen Eigentijdse Jongeren.
Eline van der Linden
Eline van der Linden
Eline deelt haar passie voor klank en beweging graag door middel van uiteenlopende workshops, optredens, ceremonies en therapie. Van huis uit is ze muziektherapeut en daarnaast werkt ze veel met dans, yoga en meditatie. Voor Eigentijdse Jongeren gaf Eline onder andere workshops Body Percussie, Connective Dance, Ecstatic Dance, Yin Yoga en Klank, Yoga Dance Live en klankbaden. Daar is Eline binnen EJ bekend mee. In de toekomst zullen er zeker meer van deze en andere workshops volgen. Ook is zij host bij workshopdagen en binnenkort bij de verbindingsavonden van EJ Rotterdam. Tijdens EJ Festivals en evenementen verzorgt Eline vaak live muziek, waarbij ze je meeneemt in haar wereld vol magische klanken!
Michiel van Tienhoven
Michiel van Tienhoven
De creatieve, krachtige en ontzettend knuffelbare Michiel is afgestudeerd aan de Hogeschool Voor de Kunsten, waar hij zijn diploma Master of Arts – richting Game Art – heeft behaald. Momenteel werkt hij aan de grafische vormgeving voor Eigentijdse Jongeren, decoratie en organisatie voor het EJ zomerfestival. Bij het vinden van Eigentijdse Jongeren was hij blij met het vinden van zijn Tribe. Zijn zoektocht gaat om het verbinden met groepen die hem goed doen voelen; Een stam-achtige, familie geörienteerde nabijheid, waar het gaat om het delen waar we van houden en wat ons interesseert. Hij heeft een passie voor interessante gesprekken die leiden naar nieuwe verbindingen die veilig voelen, zodat we meer kunnen delen en vieren wie we zijn zonder aan zelf-opoffering te hoeven doen.
Jorrit Albers
Jorrit Albers
Jorrit is achter de schermen één van de drijvende krachten van Eigentijdse Jongeren. Organisatiestructuur en marketing zijn de velden waarin Jorrit zich rondom Eigentijdse Jongeren veel bevindt. Zijn achtergrond in Media & Entertainment komt daarbij goed van pas. Jorrit zal je vaak vinden bij de verbindingsavonden in Amsterdam en de grotere evenementen van Eigentijdse Jongeren waar hij zich graag verbindt met iedereen. Deze warme knuffelaar en tevens tantralover volgt zijn hart en gevoel, leeft in het moment en vanuit intentie.